Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pranoiczka

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość pranoiczka

wiem, że takich tematów jest pełno, ale w większości są stare i nie mam tam czego szukać. dziewczyny, proszę, pomóżcie. ostatnia miesiączka spóźnila mi się 10 dni. trzy tygodnie temu razem z moim chłopakiem dotykalismy się doszlo do tego ze włożył członka we mnie. nie był to ten zdecydowany ruch, jestem nadal dziewicą. według obliczeń poprzednich cykli był to początek moich dni płodnych. chłopak doszedł po za mną. z tego c***amiętam sperma była tylko i wyłącznie na jego brzuchu. mimo to po jakiś dwóch minutach dokładnie się wytarlam, on też. wczoraj przypadłby mi pierwszy dzień okresu, jednak nie pojawił się. od dwóch tygodni panikuje, że mogę być w ciąży. nie wiem... chyba to sobie uroilam. to głupie, ale boję zrobić się testu ciążowego. jak myślicie jest duże prawdopodobieństwo ciąży? dziecko nie byłoby teraz dobra wiadomościa... nie w tym wieku. POMOCY :(

Gość gość
Podejrzewam, że nie jesteś w ciąży. 1. jeżeli masz nieregularny cykl i 2. zamierzasz współżyć z chłopakiem to udaj się do ginekologa. Stosujcie antykoncepcję, abys za kazdym razem nie obawiała się czy będziesz w ciązy czy nie.

Gość gość
1 dzień opóźnienia o niczym nie świadczy. Przez stres mogłaś jeszcze nie dostać. Ale faktycznie lepiej wybierz się do ginekologa po antykoncepcje.

Gość gość
może trochę w końcu się uspokoję, nie mam z kim o tym porozmawiać dlatego o tym tutaj pisze. gumki już zakupione w razie "w" :)

Gość gość
a może anty w postaci tabletek? I pamiętaj, że jeżeli zamierzasz współżyć z chlopakiem to udaj się di ginekologa chociaż raz na kilka miesięcy.

Gość gość
a czy tabletki nie wstrząsną mną w wieku 16 lat? wydaje mi się, że wystarczą narazie prezerwatywy. od tego wydarzenia już będę wszystkiego świadoma i będę uważać. ostatnio poniosły emocje. nadal boję się o ciążę, strasznie, o niczym innym nie jestem w stanie myśleć.

Gość gość
Nie powinny, lekarz po przeprowadzeniu badań dobiera odpowiednio tabletki.

Gość gość
Wstrząsną? W jakim sensie?

Gość gość
Przede wszystkim chyba musisz iść z matką do gina. Po drugie nie jesteś w ciąży, doksztalc się zanim zaczniesz wspolzyc. Po trzecie, rozumiem że łatwiej napisać na forum, ale robi się tez test on będzie bardziej wiarygodny niz opinie ludzi

Gość gość
Wlozyl czlonka to juz nie jestes dziewica. Rozsmieszylas mnie tym brakiem zdecydowanego ruchu.

Gość gość
hormony, tycie, zmiany w żoładku, nie wiem cokolwiek z tym związane.

Gość gość
rozmowy o seksie, antykoncepcji i tak dalej w Polskich szkołach są na tak niskim poziome, że nie ma się co dziwić, że się martwię, niepokoję i tak naprawdę nic nie wiem. wiekszość z nas nie wyobraża sobie rozmawiać z rodzicami na takie tematy. ;)

Gość gość
otóż to! problem w szkołach... zero wiedzy o seksie... szkoda, że tak się dzieje. wydaje mi się, że nie powinnaś być w ciąży, nie martw się, powinnaś odwiedzić ginekologa i trochę się dowiedzieć. :) :) :)

Gość gość
Nie będziesz w ciąży, spokojnie.