Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeżeli ktoś jest niekumaty i niezdolny, wybiera wykształcenie humanistyczne

Polecane posty

Gość gość

I potem mamy osoby, które nie potrafią powiedzieć jaka jest różnica między falami AM i FM czy przeliczyć MPa na kN/m2.

Gość gość
Fale MF a nie FM

Gość gość
no i wtopa :P

Gość gość
A wiesz chłopcze, że aby udowodnić prawdziwość twierdzenia, należy dowieść, że zawsze jest prawdziwe, a aby je obalić, wystarczy wskazać jeden przypadek, gdzie się to nie sprawdza?

Gość gość
Człowiek wybiera coś, w czym jest dobry i zdolny, autorze- głupcze.

Gość gość
To, że ktoś jest humanistą, nie oznacza, że jest "niekumaty", czy nie jest zdolny... Po prostu nie jest umysłem ścisłym. Osoba tępa w dosłownym tego słowa znaczeniu, ani nie rozwiąże zadania, ani nie napisze wiersza.

Gość gość
Niekumaty, i niezdolny, to jest autor tematu.

Gość gość
Wg twojej teorii twoje nauczycielki były "niekumate" i "niezdolne". "Niekumaty"? Kto takich słów używa :O

Gość gość
No, nie powiedziałabym o tłumaczach egzotycznych języków czy operatorach filmowych, że są "niekumaci i niezdolni". A przecież skończyli studia humanistyczne. I jeśli ktoś nie potrafi rozwiązać prostego zadania z matematyki, to nie jest humanistą, tylko idiotą.

Gość gość
A przecież skończyli studia humanistyczne. I jeśli ktoś nie potrafi rozwiązać prostego zadania z matematyki, to nie jest humanistą, tylko idiotą. xxx xx Odezwała się tzw inteligentka. Myśli, że każdy jest orłem z matmy, bo sama umie rozwiązywać zadania. Kogoś matma może kompletnie nie interesować, Mnie nie interesuje rozwiązywanie zadań matematycznych, bo jest to po prostu dla mnie nudne. Rozwiązywałem kiedyś, może i długo mi to schodziło, bo mało rozwiązywałem zadań, praktycznie wcale, na dwójach leciałem z tego przedmiotu.

Gość gość
gość dziś , jak widać, z polskiego też nie byłeś orłem. :D Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Wyraźnie jest napisane: prostego zadania. Mnie też nigdy nie interesowały przedmioty ścisłe i studia skończyłam humanistyczne (choć kilka przedmiotów było tak naprawdę dla ścisłowców i humaniści mieli kłopoty), ale matematyka czasami przydaje się w życiu.

Gość gość
Co chcesz dowieść tym tematem, ze jesteś inteligentna ? :D Kobiety nie powinny piastować wysokich funkcji, bo nie mają w sobie za grosz pokory, srają wyżej niż dupę mają. Ja praktycznie nie znam podstaw z matmy, bo wszystko zapomniałem . Rozwiązywać, to trzeba problemy życiowe, a nie matematyczne. Nic ci po tym. I tak cie czeka śmierć jak wszystkich.