Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

porzucona_w_ciazy

Porzucona w ciąży.... Proszę o radę

Polecane posty

Gość gość
Puscilas sie z zagraniczniakiem z zachodu to niech oni placa na twojego dzieciaka. Nie chcemy takich jak ty w Polsce. Pasozycie!

Gość gość
gość wczoraj Jeżeli usuniesz ciążę, to wcale nie polepszysz sobie życia, tylko pogorszysz. Będziesz jeszcze bardziej cierpieć niż wtedy, gdybyś była samotną matką. Konsekwencji aborcji doświadcza KAŻDA kobieta, która się jej poddała. Ciągłe wyrzuty sumienia, depresja, a w skrajnych przypadkach śmierć to niektóre z efektów dopuszczenia się tego strasznego czynu. Znam kobietę, która poddała się aborcji i z tego powodu nieraz śni jej się to zabite dziecko pytając: "Mamusiu, dlaczego mnie zabiłaś". Ja p*****le co za chlam:D ja sie poddalam I nie zaluje Wiec nie KAZDA !

Gość gość
Znieczulica nie jest wieczna. Przyjdzie dzień, w którym wykończą cię wyrzuty sumienia... Nie ty pierwsza, nie ty ostatnia....

Gość gość
O rety, współczuję, już za późno na umoralnienie, bądź mądrzejsza na przyszłość. Wiem, że łatwo się mówi, ale nie usuwaj ciąży, proszę. Najwyżej zostawisz dziecko w szpitalu lub w oknie życia, ale będzie żyło, będzie miało szansę a Ty spokojne sumienie. A może pokochasz je? Często tak jest po urodzeniu. Potrzeba dużo modlitwy, wspomnę o Was w niej. Oby Twoi rodzice Ci pomogli a nie odrzucili. Może jakieś zapomogi z MOPSu się należą lub z urzędu pracy? A alimenty ojciec będzie musiał płacić czy chce czy nie.

Gość Koteczek1234
Nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, ale się pośpiesz z decyzją - im wcześniej usuniesz potencjalną ciążę tym lepiej. No i w tym wypadku brak decyzji też jest decyzją (płód dojrzewa itp). A z drugiej strony pewnie masz teraz sesję. ... Uważaj na siebie i pamiętaj "co kolejek zrobiłaś nie było możliwości postąpić inaczej zważywszy na to jakim człowiekiem byłaś w danym momencie". To jest powód dla którego ja osobiście nigdy niczego nie żałuję. Pozdrawiam ciepło!