Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nesia

Termin sierpień 2016

Polecane posty

Zakładam temat dla Przyjaciółki, bo mam piękne własne wspomnienia z forum z czasów moich ciąż i chciałabym tego samego dla Niej. To już 8 tydzień i 5 dzień, milimetrów ma Dzidziuś około 20 :):):) Czy są już inne Mamusie z terminem na sierpień 2016 roku? Zapraszam do pogawędek, wspólnego dzielenia się szczęściem oraz troskami, jeśli takie się pojawią. Mamusie sierpniowych dzidziusiów łączcie się!!!

Sprawdziłam forum i są "Mamy na Lipiec 2016" oraz "Październikówki" a wątku dla Mamuś z terminem na sierpień 2016 dotychczas było brak. Niby różnica jednego miesiąca ale przy ciąży to ma znaczenie czy jest się w 8 czy 12 tc! Mam nadzieję, że rano już będę mogła kogoś przywitać i pogratulować. Buziaki!

Gość gość
kupskiem po klacie japą rozmazac i popierdułe z dupska popuszczac a kutochem strzepując ser spod napleta prosto w otwor gębowy gryzonia podhalanskiego popierdujacego hymn z kloaki wykloakowanej przez kloakmistrza

Gość gość
capi ci z c/i/py??

Gość gość
Typowy wygodny stary kawaler myslacy tylko o sobie,chce miec duzo panienek-kolezanek jako kola awaryjne aby miec zawsze chetna na seks i ciagnie na pewno rownolegle kilka takich relacji ("przeciez zadnej nic nie obiecywal"), czyli utrzymuje kontakt, bo jest cwany i chce miec Cie w razie czego. Taki stary facet-kawaler nie szuka zwiazku a wygody (po co zwiazek jak moge miec to za dobry bajer/kontakt raz na X). Jakby powaznie traktowal kobiety i zwiazki juz dawno znalazlby kogos. Poprostu tak mu wygodnie lawirowac i nic od siebie nie dawac (poza glupim esem/mailem aby utrzymywac nadzieje)

Gość gość
Przepraszam, ze sie podpinam pod temat, ale nie ogarniam do konca tego forum. Zdecydowalam sie na wyjazd na prywatke do Niemiec. Prosze o nie komentowanie tego co napisalam w wredny sposob, sama czuje do siebie wystarczajace obrzydzenie, przy okazji paniczny strach... Niestety nie mam wyjscia, chociaz... Moge sie zabic, to jedyne co mi pozostalo, jesli nie zdobede pieniedzy na odpowiedni termin. usmiech.gif Ale wrocmy do tego, o co chcialam zapytac - czy to prawda, ze w tydzien mozna na prywatce zarobic 1500-2500 euro/tygodniowo minimum? Pewna kobieta z Hamburga cos takiego mi napisala. Chcialabym tylko na tydzien pojechac, by zdobyc tyle, ile potrzebuje...

Gość gość
temat dla tych co sie je/baly bez zabezpieczenia w grudniu woooow:O

Gość gość
jedzie ci z kloaki? :(:):(:):(

Gość gość
postawic pomnik z mojego kloca dla twojej psiapsioly z pipskiem, ktore wkrotce bedzie rozklapiocha bo jakis kutoch w nia zaladowal sera spod napleta?