Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba31

trzydziestolatki od jutra, kto ze mną

Polecane posty

Gość gruba31

Jest tu ktoś, kto chce coś ze sobą zrobić? Ja planuję schudnąć około 10-15 kg, jestem dość wysoka i w ubraniu nie widać, ale na całym ciele mam zwały tłuszczu, których planuję się pozbyć. Do tego dochodzi zerowa kondycja. Ktoś się przyłączy?

Gość gość
zerknę na te filmiki, ale nie teraz. A od jutra dlatego, że dziś zżarłam już paczkę ciastek, ostatnią (tak, każda wymówka jest dobra) :P

no to ladnie :D tez od czasu zjem cos slodkiego, ale ograniczam. powiem Ci, ze jem regularnie, co 3 godziny i staram sie z 3 razy w tyg cwiczyc, sa efekt :)

Gość gość
a masz jakieś gotowa jadłospisy zdrowych, niezbyt kalorycznych posiłków? bo ja nie mam pomysłów, co można jeść na diecie oprócz wiejskiego serka, owsianki, pieczonej w piekarniku ryby i warzyw z patelni..

Np śniadanie - bulka posmarowana delikatnie serkiem i lyzka miodu albo dzemu / bo bez przesady , troche slodkiego mozna zjesc / II sniadanie, np. jak jest cieplo to zjadam banana i szkl kefiru, a jak zima to normalnie albo bulka albo 2-3 kanapki z chuda wedlina i salata, ogorkiem, sezonowe warzywa :) ale masla nie uzywam Obiad : dobrze jesc zupy :) duzo warzyw mozesz sobie dac a przy okazji sie najesz Jesli nie zupa to np: kroje filet z kurczaka w paski albo w kostke, marynuje z pol godziny w przyprawach - pietruszka koperek, majeranek, sol, daje ieczarki pokrojone w talarki i mozna zalac nawet troche smietana i pieke w piekarniku okolo 25 minut, zeby nie wysuszyc do tego albo ryz brazowy, albo kasza jeczmienna, ostatnio kasza jeczmienna peczak :) pyszna, moga byc ziemnaiki, ale staram sie unikac i do tego np surowka ze startej marchewki, brokul (ale nie za duzo :), buraczki czesto jem / bo lubie/ Kolacja, jajko lbo tunczyk, albo nawet kanapka, ale teraz od kilku dni pije sok warzywny albo maslanke :)

Gość gość
dzięki, a soki warzywne kupne czy sama robisz? jeśli tak, to jakie?

Ostatnio robilam fajne miesko / kupilam dobre mieso ..Pani mi zmiielia, sama je oprawilam sola i majerankiem, starlam marchewki i polaczylam razem z miesem. zrobilam pulpeciki i to piekalam w piekarniku :) troszke namarowalam naczynie oliwa z oliwek/ albo zamiast marchewki dalam pieczarki do mieso/ wiesz jakie to dobre czesto jem kasze/ gryczana prazona, gryczana biala / kurcze ona jest mega /

Soki staram sie sama robic, rok temu kupilam mala sokowirowke Sok np: marchewka, jablko, burak, w zaleznosci co lubisz :) mooj maz ostatnio mowil ze dobrze pic sok pomidorowy z pomdorow sama nie robie, bo za duzo zabawy, ale jak mozesz gdzies kupic sok ktory nie ma chemii i konserwantow, to jak najbardziej

Gość gruba31
ja powiedzmy, że też odchudzam się po ciąży, najmłodsze dziecko ma 5 msc. Jest tu ktoś, kto dołączy?

Hej, ja juz 7 mcy po porodzie :) a waga lepsza niz sprzed ciazy. To nie oznacza, ze to wszystko dzieki cwiczeniom, diecie, pilnowaniu sie. Mam troche sklonnosci do tycia, a przyokazji niedoczynnosc tarczycy. Nie wszystko moge jesc. Mam konkretny cel - do konca marca chce wazyc 57 kg :) zostaly 3 do zrzucenia.

Gość gruba31
hej, ja chciałabym ważyć 57 kg, bo ważę... 72 przy wzroście 174 cm. Z tym, że 2 tyg po porodzie wróciłam do wagi wyjściowej, a po miesiącu jak przestalam karmić zaczęłam się obżerać. Chciałabym powiedzieć, że przytyłam po ciążach, ale to nieprawda, przytyłam, bo żarłam bez opamiętania + brak ruchu :O Na dodatek idę jutro ze starszymi dziećmi (mam trójkę) na urodziny do ich kolegi i wiem, że będzie mnóstwo słodkości. .

Gość elikza
ja też odchudzam się po ciąży. ale mój metabolizm był w strasznym stanie. dieta i ćwiczenia w ogóle nie przynosiły efektów. robiłam wszystkie badania i nic nie wychodziło niepokojącego. po pewnym czasie takiego przestoju stwierdziłam, że musze coś zrobić i znalazłam tabletki iqgreen, które pomogły jakoś w końcu ten mój metabolizm ruszyć z miejsca. zrzuciłam już 6 kg w miesiąc i walczę dalej, powodzenia moje drogie!!

Gość marianna296
Ja również odchudzałam się po ciąży i dietetyk jakoś mi nie pomagał i tak zaczęłam poszukiwania jakiś suplementów odchudzających i tak znalazłam African Mango http://szczupla-kobieta.pl i tak zaczęłam kurację i w miesiąc zgubiłam 8kg a później już było tylko lepiej;)