Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

damian petrov zadarł z jukenem pupilkiem moderacji

Polecane posty

Gość gość

i musiał odejść, skasowali mu nicka razem ze wszystkimi tematami. skończyło się rumakowanie :(

Gość gość
Pipa w świecie, kozak w Necie :P

Gdybyś bym motzny a nie placzliwa pipka to założył byś nowy nik i jechał dalej z tematem bez słowa . Niestety musiałeś się wyżalic i wyplakac , leszczu. :D

Gość gość
To jest troll z 10 letnim stażem na różnych forach! :D

Lubię p*******ić takich głupich pedałków. Póki Twoja dupka jest młoda i ciasna, mam ogromną przyjemnośc. Tak dla jasności. Nie jestem Juk. ;)

Gość gość
Powtarzasz się Damianko detektywko za 1 grosik. Weź się skrzywdzony i zakompleksiony bezrobotny babolu za robotę i zedytuj listę bo straciła termin ważności. Masz tu listę &Koke Amstaf &Imperium Kobieta z Wachlarzem &Kreska Widmok &Samansara &Kusza Dark Side &Najszybszy w Mieście & Przyjaciel In Spe &Wilk &Koniecznie siebie bo nie każda skrzywdził pedofil :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość gość
Twoi znajomi wiedzą jakim gierojem jesteś w necie Juken? :D:D

Gość gość
Stanowczy Roman = Dżordż Jukena = Żmij 84

Wiecie co potrafi petrov? Obciąga tak, że wkłada całego kùtasa do buzi tak głęboko, że język jednocześnie w dùpę wsadza. Odlot ;)

Gość gość
To pewnie fajne uczucie napisać o sobie "jestem największym trollem kafeterii" spoza korporacyjnego monitora? :)

Gość gość
Żmij to stary śmierdzący troll pod kilkoma nickami :-(

wiesz co jest fajne? tyranie baranów którym wydaje się że są bystrzy a z byle trollem sobie nie radzą :classic_cool:

Gość gość
Przestancie sie nasmiewac z Damianka, biedaczek caly dzien sie nudzi wiec co ma robic? Matka mu z renty neta oplaca to ma przynajmniej okno na swiat.

Gość Dżordż Jukena
Nie jestem Roman i nie jestem Żmij 😠 Jestem Dżordżem Jukena :D

Gość Wilgotny Marian
Widzę, że dùpa petrova jest nietylko moja. Cóż, trzeba się z tym pogodzić. Mam nadzieję, że ten przystojniak umie ciągnąć dwa na raz.

Gość gość
Le Troll dziś wiesz co jest fajne? tyranie baranów którym wydaje się że są bystrzy a z byle trollem sobie nie radzą  Ale kto chce tu sobie z tobą radzić? Twoje przechwałki i ostre tyrki są bardzo zabawne. Pisz jak najdłużej:)

Gość fredi XXL
Ej no, dzis Damianek mi ciagnie, potem wylize mi jeszcze rowa.

Gość pan Zenek
spokojnie wylize sie za wszystkie czasy

Gość gość
gość dziś Pan Janusz Desznik 2013.08.31 1. Jak to się zaczęło, od czego wynikło-z jakiej sytuacji? wyczułem iż jeszcze dwóch chłopaków z kafe ma ciągoty na grupowy homoseksualny seks i umówiłem się z nimi. zasik trzeba zacieśniać relacjeoczko.gif 2. Jak przebiegał taki stosunek i jaki był jego finał? razem z użytkownikiem o nicku Grzesław wybraliśmy się do Łodzi, do użytkownika Nowy w mieście. Na miejscu gospodarz uraczył nas dobrym alkoholem marki Jabłonowo dla kurażu i zaczęło się. Były wzajemne lody, bolcowanie na zmiane, a kulminacyjnym momentem było jak obydwaj panowie weszli równocześnie w moją analną grotę. 3. Jak ten stosunek wpłynął na relację w związku? Seks był koleżeński. Żona o niczym nie wie, więc nie miało jak wpływać na relacje. 4. Czy kontujecie takie spotkania? Oczywiście, aczkolwiek już bez Grzesława, on wymięknął. Za to Nowy w mieście jak się dorwie do mojej pupki to pompuje mnie jak mały króliczek oczko.gif 5. Rada dla początkujących... Dużo alkoholu na odwagę i jeszcze więcej lubrykantu na poślizg :-D

Gość gość
chyba sie damianek zalizal i padl z jezorem na wierzchu