Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim jest dziewica? Odpowiedz kobieta ktora szanuje siebie

Polecane posty

Gość gość

a nie tłumaczy się związek że ma uprawiać z każdym seks!!!!

Gość gość
Ale jaka dziewica? analna? oralna? waginalna? czy taka całościowa?

Gość gość
Za to ja Ci odpowiem kim Ty jestes. A zatem wk****ajacym powtarzajacym jedno i to samo gowno w kolko tydzien w tydzien baranem! Juz mnie to wsciekac idioto zaczyna. Chuj Cie to boli co robia inni prawiku, koniotrzepco. W*********j glaskac kucyka pod koldra do amerykanskich p****li dewiancie. Jak Ci sie nie podoba to idz strugaj pinokia do lasu a nie zasmiecasz forum pajacu.Jak tak lubisz zagladac innym w zycie to idz na ksiedza dendrofilu. Bez pozdrowien. PS: i skoncz sie powtrzac z tym tepym tytulem bo jak to czytam to najchetniej znalazlbym Cie i Ci łeb urwał za to cebulactwo.

Gość gość
a kto ci każe na kafe idioto siedzieć ? :-O

Gość gość
Nie mow do mnie jak do starego. Po cholere ten durny temat caly czas piszesz cieciu?! Zasmiecasz to forum jakimis bzdurami i tyle. Ogarnij w koncu ze kazdy ma to w d***e co myslisz. Nie pisz tych smieci i tyle. A teraz splywaj plotko

Gość gość
dzieki twojemu tematowi postanowilam zakupic wibrator by sama jak najszybciej sie rozdziewiczyc :)

Gość gość
Hahhaha o mistrzyni :D U made my day :D Ale wtedy wyjdzie ze sie nie szanujesz :/ I co wtedy powie/pomysli nasz prawik autor co?

Gość gość
gość dziś Już chory babsztyl obraża prawiczków! Leź się lecz babo bo masz omamy i rysy na mózgu.

Gość gość
Nie baba a facet placku! Tak! Zdziwienie co? Idź sobie strzepac kapucyna prawiku z omamami i porysowanym deklem.