Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Znowu szukam przyjemnego filmu..

Polecane posty

Ja tez lubie zyciowe o milosci, niekoniecznie komedie romantyczne. Nie mam tytulow..

19:26 o gejach film.. Hm moze kiedy indziej ogladne, moze byc nieglupi ale smutny dla kobiety jednego z gl bohaterow:(

To starsze juz filmy raczej, a ja proponuje naprawde bombasny film "zlapalam" go dzisiaj nad ranem, wspanialy naprawde i bije wszystkie filmy romantyczne i jeszcze cos - Nieprzewidywalny! cuuudowny /nie jakas tam dziecinada o dzieciach w zwiazkach bleee /propouje swietny film-Biala squaw 1997, w opisie 100 % ludzi poleca ! zapraszam i czekam na odp. to podam nastepne ,

To starsze juz filmy raczej, a ja proponuje naprawde bombasny film "zlapalam" go dzisiaj nad ranem, wspanialy naprawde i bije wszystkie filmy romantyczne i jeszcze cos - Nieprzewidywalny! cuuudowny /nie jakas tam dziecinada o dzieciach w zwiazkach bleee /propouje swietny film-Biala squaw 1997, w opisie 100 % ludzi poleca ! zapraszam i czekam na odp. to podam nastepne ,

chaa cha cha cooo o gejach? - no niby tez moze jest romantyczny, hee he alleluuuja ! pedal romantyczny ...

gośćM nie szukaj informacji o tym filmie bo będziesz miała koszmary :O

Neptyk cos mi sie tak kojarzylo ze to chyba jakis horror. Nie ogladam wgl horrorow. Kiedys ogladalam...

Nie ogladalam dziewczyny z perla ale moze byc ciekawy film.. Mysle ze moze mi sie spodobac..

Gość gość
Dziewczyna z lustra dziś miałaś tu nick niekochana kochanka???

Gość gość
ile masz lat??? ona tez nie miała stałego nicka :)

no tak nie znasz ale obrażasz a potem mówisz że żartujesz :D no padłem :) świetne poczucie humoru masz :D 🖐️