Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Znowu szukam przyjemnego filmu..

Polecane posty

Gość gość
polecam ,,tylko mnie kochaj" albo ,,nigdy nie mow nigdy " obie komedie romantyczne polskie bardzo fajne, jeszcze ,, dear john" romantyczny film amerykański o dziewczynie i chlopaku, on musiał ja zostawic i wyjechac na misje wojskowe wrócił po paru latach ona była już z innym..i takie tam świetny bardzo wzruszajacy życiowy film

Gość gość
a ogladalas moze ,,zakazany owoc''? to mój ulubiony film z komedii romantycznych

Gość gość
o tak :D świetny jest :D też bardzo mi się podobal ;)

Gość gość
tak, to angielski film :) ja ogladałam z lektorem go, strasznie wtedy się zakochałam w jednym aktorze z tego filmu :D

lubisz :) lubisz się wzruszać to oczywiste :D ja jak oglądałem film "PS Kocham Cie" to musiałem zamykać oczy na niektórych scenach bo też mi sie dziwnie robiło :D

:) nawet mi nie mow o tym filmie. Moja mama jak weszla i zobaczyla w jakim jestem stanie, to zapytala: co ci sie stalo:) caly film plakalam az sie zanosilam. Nie moglam sie uspokoic nawet kilka minut po filmie... Masakra

Gość gość
"To znowu Ty" :classic_cool: może przypadnie Ci do gustu..

Gość gość
No właśnie Neptyk dziwne uczucie

Gość gość
A ja szukam komedii ale naprawde dobrej! Jest taka? potrzebuje zeby sie nie zalamac psychicznie! Prosze dajcie jakies namiary!

Gość gość
,,ps kocham cię " jest fajny ;) też oglądałam :) fajne jest też ,, 50 pierwszych randek", ,,jak w niebie" , ,,narzeczony mimo woli" , ,,mój były się żeni", ,,wiadomość", ,, ja cię kocham a ty z nim " ,, ja cię kocham a ty spisz", ,,jak stracić chlopaka w 10 dni" , ,,biała mazajka"

Wczoraj pierwszy raz ogladalam silver lining playbook czyli poradnik pozytywnego myslenia. Bardzo mi sie podobal. Swego czasu bylo o nim glosno i chyba zdobywal nagrody..

takie filmy najlepiej oglądać z 2 osoba :) dlatego ja czekam z nimi do odpowiedniego momentu :(

Sweet November koncowka oczywiscie w morzu lez:) to chyba juz z klasykow romantico:)

No takie romantyczne dobrze z druga osoba ogladac, chociaz nie wiem czy kazdy toleruje chlipanie przez pol filmu:)jak w moim przypadku

Gość gość
fajna komedia jest też ,, to nie tak jak myślisz kotku" jest tak fajnie zagmatwana :P ale śmieszna :D

tolerowałby :), mogłabyś użyć jego koszulki jako chusteczki :)