Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Znowu szukam przyjemnego filmu..

Polecane posty

A nie ogladalam nie ogladalam. Skoro twierdzisz ze dobry to moze ogladne ale nie wiem czy dzis... Mam nadzieje ze zasne o wzglednej porze tym razem, jak nie to do upadlego bede ogladala chyba filmy..

Ludzką stonoge można jednak dla zaspokojenia ciekawości obejrzeć :)

Ja nie lubie Ni horrorow nani pseudohorrorowatych g tym bardziej.. Lubie akcje, komedie, o milosci jakies fabularne niektore naukowe, dramaty psychologiczne.

To nie jest o plemieniu, to jest histria ktora wydazyla sie naprawde, anna przyjechala do malego masteczka aby wyjsc za mezczyzne ktorego wybral jej brat-pastor,w drodze zostaje napadnieta przez siuxow,ktorzy pozwalaja jej odjechac.Niedlugo po slubie anna i przyjaciolka sarah zostaja porwane przez to samo plemie indian.Miedzy nia a krewnym wodza rodzi sie uczucie, ale anna jest uz mezatka,anna broni sie ale jednak ulega uczuciu. Nie chce przyznac sie do tego i za namowa godzi sie na ucieczke. Maz anny organizuje poszukiwania ale kobieta musi wybrac pomiedzy kochankami i kto jest jej miloscia . Sprubowalam i trudno jest ten film wybrac BO NIE WCHODZI dlatego pomyslalam o WAS i proponuje dac tak --- zalukaj.tv i teraz wpisz tytul na gorze "biala squaw 1997" ale ja WSZYSTKIE FILMY OGLADAM NA ---- ZALUKAJ.TV

Gość gość
Rosyjskie komedie są z******te

-- i co komus sie spodobal ten film? --a mam jeszcze inne fajne filmiki piszcie kochani bo ja tez chce od WAS filmik wiec dawajcie ,

Ja polecam czeską komedię "Słońce,siano i kilka razy po gębie ". Dawno się tak nie uśmiałam.No extra jak dla nie :D Do tego moja ulubiona komedia,którą oglądam przynajmniej raz w tygodniu ostatnio czyli "Za jakie grzechy dobry Boże" oraz ostatnio piękny film "Pokój" ale to już nie komedia a o więzi między matką a 5-cio letnim chłopcem :)

Jeszcze przypomniało mi się.Wszystkie filmy Tylora Perrego na przykład "Z pamiętnika wściekłej żony", "Moja wielka,wściekła rodzina" czy "Moje córki". ooo albo ciepły film "choć goni nas czas z moim ukochanym Jackiem Nicholsonem :)

A moze wam nie "wchodzic" ten film, bo sprawdzilam i cos mi nie wchodzi , ja wyszukalam go na - Zalukaj.tv- tam sa rozne filmy, a pobowalam tak z tytulu i tez NIE WCHODZI , jesli tez tak macie jak ja to proponuje dac tak -zalukaj.tv- i wpisz tu tytul filmu na gorze ekranu "biala squaw" i zycze milego ogladania wszystkim ktorzy tak kochaja filmy jak ja pozdro.

Gość gość
co ty kooorfa jakąs kamapnie reklamową odpiertalasz tym fimem cczy grasz główną role?

Gość gość
ja piertole głupszego filmu nie widziałem nigdy w zyciu

Uwielbiam filmy ogladac jak nie moge spac dlatego dziele sie moimi doswiadczeniami, ma tak ktos? dawajcie fajne filmiki,

Gość gość
urywa sie cos ten temat,

Gość gość
dobry jest film Zjawa:))

Gość gość
czekam na propozycje

Gość gość
A zobaczcie- Igraszki losu- 2001,kochanek- 1992 ,kochas-1989 ,don juanDeMarco 1994 z Marlon Brandi i Johnny Depp, narazie tyle piszcie co potrzebujecie ?

Film-nie ogladaj sie-z Sophie Marceau i Monika Bellucci , film jest o tym ze corka znajduje zdjecia matki i szuka klucza do przeszlosci, sama wlasnie ogladam czuje ze swietny film,