Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dać temu szansę?

Polecane posty

Gość gość

No więc tak poznałam faceta jakiś czas temu, w sumie nasza relacja jest dosyć burzliwa trwa już chyba z półtora roku. Od niedawna zaczęliśmy się spotykać, póżniej w sumie mieliśmy przerwę w kontakcie bo ja spotykałam się z kimś innym. No ale przejdę do rzeczy. Był taki czas, że on był bardzo nieznośny wobec mnie, wpędzał mnie w poczucie winy krytykował itd, ja wkońcu postawiłam mu granicę, nie godziłam się na takie zachowanie, i faktycznie to zadzialało, przestał to robić. Tak więc od jakiegoś czasu jest między nami okej, jednak ze względu na to, ze nie do końca mu ufam traktowałam go jak kolegę z dystansem. Wczoraj napisał, ze chciałby być ze mną, że mówi powaznie. Ja do niego, ze to przelotne zauroczenie, że wiem, jak jest, że jest niestały w uczuciach. On się wnerwił, stwierdził, że traktuje go protekcjonalnie, i że on siebie lepiej zna, i nie rzuca słów na wiatr i wie czego chce, zapytałam go o tamto, czemu się zachowywał w taki sposób, on powiedział, ze wie, że grał ze mną, ale już tego nie robi. Ja zapytałam dlaczego? On napisał, że obserwował wolał trzymać dystans, w sumie mam wrażenie że tak jakby mnie testował czy coś w tym rodzaju. No ale okej teraz jest w porządku, ale przez to tamto, po prostu zniszczył moje zaufanie totalnie do niego. Chce myśleć że to jest szczere ale momentami boję się, ze to może być jakaś strategia choć on powiedział, ze nie że jest ze mną szczery. Też widzę, że się zmienił zabiega o kontakt. Ale jak myślicie to ma szansę. Ja też jestem taką osobą nieufną zamkniętą w sobie, więc dużo trzeba nade mną pracować bym się otworzyła. I nie wiem czy ta relacja będzie dla mnie dobra, choć był czas, że tego pragnęłam bardzo mocno. Co zrobić? Spróbować, dać mu szansę? Myślałam, ze może zaproponuje byśmy się poznali najpierw na spokojnie? Co myślicie?

Gość gość
Jeśli naprawdę chcesz znaleść odpowiedź na swoje wątpliowści , napisz do mojej wróżki Sofii, ona Ci napiszę co on naprawdę, co czuje , jakie ma zamiary wobec Ciebie i będziesz miała jasność. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
zostaw to co było, zobacz co będzie, rozejść się zawsze zdąrzysz

Gość gość
Tak, bo faceci czasem zachowują się jak dzieci, ale chłopak już zreflektował się i wie w czym rzecz. Daj mu szansę.

Gość gość
powiedz mu ze jeśli nie przemyślał swoich zachowan to niech szuka innej i na niej sobie pogrywa bo tobie marnuje zycie,jest dorosłym człowiekiem więc niech zachowuje sie dojrzale,chce się bawić tobą to niech s*******a i d**y nie zawraca