Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odróżnić faceta, ktory sie droczy z nami od tego co nie lubi ?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie Jaak droczy sie i co mówi taki facet , ktoremu sie podobamy a jakie slowa będą swiadczyly,ze facet nas nie lubi jako osobę, naszego charakteru, itd? Bo nie mogę rozgryźć pewnego faceta...:(

Proszę opisz jego zachowanie, a spróbuję Ci odpowiedzieć, co o tym sądzę. Ja zwykle droczę się jedynie z bliskimi mi osobami, które dobrze znam i wiem, jak reagują na moje uszczypliwości. Rzeczy, które im mówię, zwykle są ironiczne, albo lekko złośliwe, ale nie mają pokrycia w rzeczywistości.

Gość gość
Np moje wady to: mały biust i dość kłopotliwa cera, wrażliwa itd ale głownie na twarzy choć staram sie naklad podkład bo do tego koloryt nie jest dobry I pewnego razu jak rozmawialismy, widzial moje uczulenie na ramieniu, mowie,ze w lesie wczoraj byłam z dziećmi siostry i coś mnie pogryzło, nawet na dekolcie.. A on odpowiedzial smiechem :" taaaa na dekolcie..." dość wyśmiewczo:( ... Nie wiem czy to oznaczało ,ze tak na prawde mam "to" na twarzy czy małego biust mam nie nazywac dekoldem...

Gość gość
Faceci nie znają słowa droczyc. Tylko kobiety tak robią.

To chyba zbyt mało, by coś wnioskować. Mógł mieć na myśli, że próbujesz przyciągnąć jego uwagę do swego dekoltu :)

Gość gość
Nie wiem czy mu sie podobam, a nie chce go spłoszyc tym,ze mam kompleksy

Gość gość
Matko, nawet po tym jakim tonem to mówi, czy uśmiecha się szczerze, promiennie czy ma sztuczny grymas.

Gość gość
Jak chcesz rozgryzc faceta, poznac jego prawdziwe intencje, napisz do moejej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
To był wyśmiewczy grymas, ale nie patrzy l mi w oczy.

Gość gość
Mma też długie palce u dłoni. To mówil "odsuń te swoje paluchy bo ci te pazury połamie" (do tego mialam dlugie paznokcie) Ja kompletnie nie umiem sie zrelaksowac przy nim, sama nie wiem czy to ja przesadzam, czy drętwa jestem jak to on czasem mowi.

Gość gość
Dziwnym trafem droczy sie z rzeczy, które u mnie są "wadami" . Oże go sobie odpuszczę...

Gość gość
Albo mam taką figurę,ze biodra i uda dość spore za to w talii jestem baardzo sczuplutka,zero nadmiaru, prawie mi żebra widac (tzn czuć odrobine) Jak sie droczył i łaskotał to wyczuł te żebra i zaczal mowic"Jesuuu jaka ty tu chuda, kości same,żebra" Ja baaaardzo chciałabym mu sie podobac, tak jak on mnie cały od a do z... ale sama juz nie wiem.

Gość gość
mam jakieś odczucie,że to nie jest miłe droczenie :O powinien raczej komplementować to co w Tobie ładne mi by sie to nie spodobało,też mam mały biust i nie lubie jak ktoś z tego żartuje ale może on sie pua naczytał,że trzeba sie dużo droczyć i być złośliwym że kobiety na to lecą i mają nie być takie pewne siebie

Gość gość
A ty się dajesz obłapiać jakiemuś kolesiowi.