Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chemia między zakochanymi, jak się to u was objawiało?

Polecane posty

Gość gość

jak się zachowywaliście?

Gość gość
kiedys spotykalam sie z chlopakiem, pomiedzy nami byla chemia a wlasciwie to OGIEN, to co sie dzialo, nie umiem tego opisac, jednak ogien sie wypalil przez sprzeczke i dosc szybko przestalismy utrzymywac kontakt. Obecnie jestem w zwiazku juz kilka lat, mam meza, z ktorym jednak pomimo moich usilnych staran wzniecenia ognia, sa czasem tylko iskry :(

Gość gość
Poznaliśmy sie przez Internet na drugi dzień spotkanie. Chemia niesamowita całowanie dotyk i inne u niego w mieszkaniu. Dzis jesteśmy zaręczeni:).

Gość gość
Ja miałam tak że pierwszy pocałunek trwał chyba z godzinę, nie mogliśmy się od siebie odkleić. Potem kolejne spotkania to całowanie non stop i przytulanie. Mieliście kiedyś tak? We wczesneijszych związkach tak nie miałam.

Gość gość
opisze jak wygladala chemia - non stop piesczoty, calowania, pozeranie wzrokiem, ciagly dotyk ohhh :D a teraz to tak bez fajerwerkow :(

Gość gość
Ale po tej chemii pojawia się niesamowita miłość.

Gość gość
hakuna matata

Gość gość
u mnie tez była chemia i iskry a po dwóch miesiącach już go nie było. nie wiem czemu zrezygnował, takiej chemii często się nie doswiadcza:-(

Gość ostra lasssska
gość dziś Ale po tej chemii pojawia się niesamowita miłość. sraly muchy bedzie wiosna, chyba macie po 10 lat, milosc nie istnieje, jest tylko porzadanie, przyjazn, milosci nie ma; wiem ze w Kopciuszku byla i w innych basniach tez, no ale musicie sie pogodzic ze zycie jest bardziej skomplikowane