Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam kogoś kto miał próby samobójcze albo myśli prowadzę wywiady

Polecane posty

Gość gość

10938980 moje gadu gadu pisać ogólnie

Gość gość
a ile płacisz za wywiad?

Gość gość
Nie wiem nic nie ważne szukam kogoś do kogo mogę porównać problem koleżanki

Gość gość
myślałam o żuceniu się pod samochód przez angielski ale wiedziałam że jestem w szoku i ze ja tak nie myślę. Poważnie to nie mogę sobie na to pozwolić i nie wiem co musiało by się stać by mimo potrzeby dużego bulu to zrobić. Kiedy mam dziwne myśli to pozostaje we mnie inna strona albo kilka które mówią mi co mam robić i co wart o i co bym myślała w naturalniejszej sytuacji , co jest mną a kiedy chwilowo nie jestem sobą. Ogólnie to walcze ze sobą żeby się okiełznać Czasem trzeba biegać, czasem się uspokoić poczytać tak inteligentną książke że nie da się jej zrozumieć i to wprowadza w skupienie, zaciekłość i zapomnienie izolacja od reszty+ muzyka klasyczna (zagłuszenie myśli. Czasem mam ochotę się bić ale nie chce niczyjej krzywdy muszę sobie kiedyś worek treningowy kupić. Czasami układam myśli, robie prezentacje nastawiam się psychicznie, i co tam jeszcze wymyśle :)

Gość gość
Widzę ze tu nie znajdę

Gość gość
Dziwnie ujelas tytul tematu. Mysle ze nie zachęcisz ludzi do pisania bo niewiadomo o co ci chodzi

Gość gość
Chodzi mi o osoby które miały myśli samobójcze i jakie były ich powody np dwa lata temu myślałam o śmierci bo straciłam ojca , konto w banku , byłam nieudaczniczka, wyrzutkiem

Gość LV
jak to jakieś badania to mogę się zgodzić.mam dużo do powiedzenia,ale konkretnej osobie.

Gość gość
To mi podałem gadu

Gość gość
Prowadzisz wywiady? Po co? I jak? Prace jakies mgr czy jskie gowno? Piszesz " piszcie gg pisac ogolnie" co to ma byc? co to za podejscie do ludzi ktorzy maja chora psychike. Tacy ludzie ci nie zaufaja, mozesz pomarzyć o tym by chcieli ci odpowiedziec. Żegnam

Gość gość
Ludzie, to ktos to zbiera inf i zarania na tym, dajcie sobie spokoj, ona wam nie pomoze

Gość gość
A możesz mi napisać na gadu gadu tam porozmawiamy nie będziesz chciała to skonczymy

Gość gość
Zarabia na tym- mialo byc :) kocham smutnych ludzi :) badzcie szczesliwi weseli i zebyscie wyzdrowieli :)

Gość gość
s********laj

Gość milena_jestem
Mialam depresje i cielam sie do krwi po rekach. Mniej ogolnie moge pisac tylko prywatnie :)

Gość gość
A po co na gg?

Gość gość
Wcale nie zarabiam mam kłopoty i chciałbym porozmawiać z kimś kto miał tam jakiś problem zapytać go o kilka rzeczy i tyle prosił bym i tyle nie chce tu pisać bo jeszcze policja przyjedzie

Gość gość
Milena , wyszlas z tego? Nie tniesz sie juz? :)

Gość gość
Podszyw gggb

Gość milena_jestem
Tak, do roku, mam to za soba, juz nigdy nie doprowadze sie do takiego stanu, cale zycie bede szczesliwa i optymistyczna. ;) ;) :)

Gość gość
Policja przyjedzie hahaha dobre. To czemu napisales tytul w tak glupi sposob a potem napisales pisac ogolnie. Co pisac ogolnie? Jaki masz w tym cel? Po lebkach mamy c***isac czy jak? Mileno, da sie z tego wyjsc? Moj bliski sie tnie :(

Gość gość
milena; a co powodowało te problemy?

Gość gość
Mileno jak sobie poradzilas? Mozesz mi podpowiedziec ? Moja corka choruje boje sie o nia kazdego dnia i juz ze mna zle

Gość gość
Napisałem ci .. tak moje pytania : -dlaczego , czy dziś jest lepiej , czy problem znikną , jak chciałaś się zabic, czy miałaś depresję , czy ktoś ci pomógł , jak byś to wszystko opisała opisal

Gość milena_jestem
Wszystko moge opisac jedynie prywatnie, na gadu na przyklad, nie lubie o tym wspominac na srodku internetu, to dziwne. ;)

Gość gość
10938980 moje gadu milena

Gość milena_jestem
Wiem duzo o psychologii czlowiekiem, rozumiem sporo rzeczy, jestem w stanie pomoc, jak ktos szuka wsparcie to zawsze moze do mnie napisac, przeszlam to, znam osoby ktore tez przeszly, problem zawsze lezy w tym jak odbieramy zycie, ranimy to, co jest w srodku, by wykonczyc to cos wewnatrz nas, kazdemu moze sie zdarzyc chwila slabosci, moj nr gadu - 56148129- na avatarze ruda osoba, a raczej jej wlosy. :)

Gość gość
Milena to ty zalozylas temat? Nie mam gg, chvialam tylko spytać jak wyszlas z tego by mi pomoc ale jesli nie chcesz napisac tutaj to ja sobie pojde :( przeciez nie chce nic wiecej tylko bys napisala co pomogło

Gość gość
A w czym problem corki