Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam kogoś kto miał próby samobójcze albo myśli prowadzę wywiady

Polecane posty

Gość gość
Depresje wyleczy jedynie dobra psychoterapia, bardzo dobra psychoterapia. Samemu sie z tego nie wyjdzie. Zadne checi same nie pomogą , nie ma sily na to. Leki psychoterapia wspanialy lekarz

Gość gość
Skoro jestes twarda i umiesz walczyc to dlaczego zapadlas na depresje:)

Gość gość
w d***e z wami, ide, bo przy was czuje sie gorzej i moge szybciej umrzec , pa

Gość milena_jestem
Czulam sie gownem, nikim, nienawidzilam sie, bylam sama, czulam jakby pustke, a wyszlam z niej dzieki psychologoiw, mamie i przyjaciolach, to ze Tobie nikt procz lekarza nie chce pomoc nie oznacza iz mi nie chcial...teraz widze jaka jestem silna i wytrwala na tle poszczegolnych osob :) Ja chcialam zyc i wydostac sie z tego, zadac temu cios i udalo mi sie, chorowala pol roku, sa zreszta rozne stany depresji, mnie moj doprowadzil jedynie do rozcinania ramienia i biegania z nozem po domu, no coz, to tak malo, ale jednak wyszlam z tego, dalam rade, byly chwile w ktorych mialam wszytsko gdzies, ale wspierala mnie mama, ludzie przy mnie byli, dali z siebie wszystko, a ja dokonczylam to, co chcieli zrobic- ostatecznie zniszczylam depresje, uwolnilam sie od niej, otworzylam oczy na swiat i z powrotem go pokochalam. :)

Gość milena_jestem
Dlaczego zapadlam w depresje? Sprawy prywatne, przede wszystkim rodzinne, przemoc fizyczna, utrata bliskich, ale jak juz wspomnialam jestem twarda i wyszlam z tego, teraz jestem najszczesliwsza na swiecie, ot co. :)

Gość gość
milena jest w chuj inteligetna szkoda ze mi juz nic nie pomoze mam w d***e wszystko

Gość gość
Milena dlaczego cielas ramię? Dlaczego to miejsce? :) by nikt nie widzial?

Gość gośćMarysia
Słuchaj człowieku od pytania o cięcie, wiem kim jesteś bo siedzisz tutaj od wielu dni i celowo rozwijasz tematy o samobójstwie, próbujesz wkręcić w to innych ludzi, Milenka jeszcze nie wie że ma do czynienia z psycholem ale niektórzy na kafe cię znają. Zgłosiłam twoje tematy na dyźurnet, więc nie zdziw się jak będziesz musiał się tłumaczyć i nie podszywaj się więcej za dziewczynę, kobietę z córką itp. bo wszyscy wiemy żeś chłop.

Gość gość
On sie pod nikogo nie podszywal. Na tematach nie jest tylko prawik. Jak nie wiesz to nie pisz.

Gość gość
Milena to milena a ja to ja, mama przygnebiona, jak nie wiesz to nie pisz. Ten o ktorym piszesz inne tematy wymysla, chyba krotko tu jestes. Prawik jest specyficzny chamski wulgarny i pisze tylko od rzeczy i wyzywa kobiety. Wiele osob wchodzi na założone tematy.

Gość gość
Tematy sa po to by czegos sie dowiedziec, by zapytac czy ktos moze wie jak pomoc w jakiejs sprawie. Jesli ktos zainteresowany to wejdzie na temat. Nie histeryzuj i nie wymyslaj. Ja jestem prawdziwa i nie wmawiaj mi ze jestem prawikiem. Kto pyta to chce pomocy i zzbraniaj ludziom pytac, wielu pomogły porady.

Gość gość
dobra przeciez wszyscy wiemy ze to ty annil czy tam inny syn fubu psycholu i jarasz sie samobojstwami , powinienes sie leczyc psychiatrycznie albo u egzorcysty

Gość gość
To mój temat k***a żadnej mamy i córki umiecie czytac

Gość gość
Mam takie myśli to zapytałem to tyle tak nie musicie pisać że jestem psychol boje się pisać bo policja raz przyjechala

Gość gość
autor ktory podal gg ok ciebie nie posadzamy o trolling ale ten drugi vel matka z corka itp. to kompletny swir znany tutaj jako milosnik ogladania morderstw i namawiania ludzi do nich dlatego nie karmie trolla psychola

Gość gość
Co ty piszesz? To ja jestem ta mama i ja pisalam o corce, ze zle sie czuje. Nie jestem zadnym trolem. Weszlam na temat bo akurat mnie zainteresowal. Zapytalam dziewczyny dlaczego na ramienieniu robi sobie rany bo moja corka miala na ramieniu rane. I dlatego zapytalam dlaczego robia to na ramieniu, czy to ma jakies znaczenie ze wlasnie w tym miejscu. Ludzi tu jest duzo i naprawde nie mysl ze pisze tylko prawik. Ja bylam zla na sposob napisania tytułu i ze autor chce by pisac na gg i ogolnie pisac. Pisalam ze to nieladne podejscie do osob ktorzy chorują na depresje. Potem weszla dziewczyna z tym problemem wiec zaczelam pisac.

Gość gość
21:31 policja nie przyjeżdża do takich rzeczy, cos ty . Nikogo nie interesują jego sprawy psychiczne. Chyba ze naprawde pisales cos dziwnego i strasznego i ludzie stad chcieli cie ratowac i podali twoje tematy i cie namierzyli. Lepiej udać sie do psychiatry niz napisac tutaj za duzo i potem jest problem. A ludzie tutaj dziwni wchodza i nie kazdy bedzie przyjazny dla ciebie .

Gość gość
21:31 nie jestes psycholem, jedyny blad jaki popełniłes i stad nieporozumienia na temacie ze w nieodpowiedni sposob napisales temat, taj jakbys robil ankietę czy zbierał informacje do szkoly o tej chorobie a potem napisales "pisac ogolnie" , ludzie to zle odebrali , tak jakbys chcial ich wykorzystać do swoich celów . Na drugi raz pomysl dobrze jak napisac temat. Ja nikogo nie oceniam i ciebie tez nie i jesli masz problem to najlepiej specjalista pomoze. Tutaj ludzie sa rozni.

Gość gość
Dendes pisssdo s********j