Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam kogoś kto miał próby samobójcze albo myśli prowadzę wywiady

Polecane posty

Gość gość
Wrażliwość i delikatnośc juz od dziecka, migreny , chlopak kobieciarz i niska samoocena

Gość gość
A zreszta

Gość gość
A czemu piszesz ze policja by przyjechala jesli bys tutaj pisala z ludzmi ? A co do tego ma policja? Co ja obchodzi chora dusza ludzi ? Oni niczym sie nie zajmują a co dopiero kafeterią

Gość gość
No wiesz niech sobie znajdzie innego recepta samocena zależy czym makijaż te sprawy

Gość gość
Chyba jednak zbierasz inf do swojej pracy mgr studentko :) tu nie znajdziesz, ty obronisz prace ale pomoc ludziom nie chcesz.

Gość gość
Makijaz? Hehe

Gość milena_jestem
23:11- mi pomogli ludzie. Poznalam przyjaciol i samo przeszlo. Nie zalozylam tematu :)

Gość gość
Jesli ktos ma depresje to nie ma sily szukac innego chłopa. Chyba nie wiesz co to depresja. Szkoda czasu tutaj

Gość gość
nie ma sensu odp bo jak ktos naprawdę chce pomocy to pogada na gg ,co za problem załozyć ale jak od kilku dni robi material do badan na kaffe to niech szuka glupiego

Gość gość
23:26 dokładnie

Gość gość
Jak ma sie depresje nie wychodzi sie z domu. Jak w takim razie znalazłas przyjaciol? Depresja to samoagresja samoniszczenie i nie mysli sie o przyjacielach

Gość gość
debilka dendes robi tutaj "badania"

Gość milena_jestem
Depresja to zaburzenie psychiczne polegajace na ciaglych wyrzutach sumienia, obarczaniem sie wina o wszystko, co Cie w zyciu zlego spotkalo, brak jakichkolwiek optymistycznych mysli, ciagly stres, chec ukarania sie za to, co robi z Toba swiat, czesto prowadzi do smierci.

Gość gość
Dendes s********j z tymi badaniami!!

Gość gość
Corka ma zalozyc gg? Ona wszystko skasowala :( i gg i fejsa i wszystko :( tak jakby chciala umrzec . Jak ma zalozyc gg skoro na niczym jej nie zalezy. Chcialam tylko zapytac jak moge jej pomoc? Czy sa leki. Brala ale nic nie pomaga a psychiatra nie rozmawia tylko kase bierze wiec juz nie chce do nich chodzic, nue chce nigdzie chodzic :(

Gość milena_jestem
Nie kazdy kto ma depresji nie szuka ratunku. A ja chodzac do szkoly mialam okazje wpasc na wspaniale osoby. Byly chwile w ktorych czulam sie tak samotna, ze nie bylo dla mnie roznicy czy jestem, czy mnie nie ma, ale wiedzialam,ze tylko inni ludzie moga temu zaradzic, codziennie wracalam do domu i plakalam, moja mama ze mna, nie chcialam zeby na to patrzyla, zal mi jej bylo, wiec postanowilam wziasc sie w garsc, zawalczyc o swoje zycie.

Gość gość
Dendes? A kto to? Oooo widzicie dobrze zauwazylam na poczatku ze autor z korzyścią dla suebie to robi. Nie piszcie mu na gg, to jakis oszust

Gość gość
jaka corka nie piertol Dendes i nie zasyfiaj codziennie forum tymi tematami bo jesteś niczym prawik24 z fiutem na fotach

Gość gość
Jezus uzdrawia DZISIAJ :)

Gość gość
Tobie zal bylo mamy swojej , to znaczy ze nie bylo z toba tak zle. Gdy ktos ma prawdziwa depresje nie patrzy na nic i na nikogo. Ja placze codziennie i wtedy tylko gdy ona nie widzi.

Gość gość
Nie ma jezusof

Gość milena_jestem
Czyli moja byla sztuczna? Co o mnie wiesz? A moze ja nie jestem miekka jak poduszka tylko umiem wziasc sie w garsc i walczyc o zycie? Dac z siebie wszystko az do ostatniego oddechu zamiast sie poddawac i dac chorobie ze mna wygrac?

Gość gość
gość dziś x to sąd tyle uzdrowień w Imię Jezusa :) ?

Gość gość
Gowno wiecie o depresji. Depresja to dążenie umysłu do zniszczenia, do unicestwienia, brak sensu zycia, czlowiek czuje sie jakby byl gownem. Umysł podpowiada zabij sie, nie jestes do niczego potrzebny, jestes nikim. Autoagresja.

Gość gość
W d***e z twoimi uzdrowieniami. Gdzie masz te uzdrowienia? Na youtube ? Nie chrzan! Wierzysz w youtube? Naiwny jestes, nawet w to nie wejde bys nie zaliczył wejścia ;)