Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mam dzieci z rocznika2008 czy zostawiacie w 2klasie

Polecane posty

Gość gość

Jak w tytule u nas Sa obecnie 2 klasy tj. Rocznik 2007 I 2008 oraz pierwszaki wiekszosc 2009. Z pierwszej klasy jedno dziecko nie bylo klasyfikowane po nauczycielka chce je zostawic na drugi rok. W klasie drugiej rocznik 2008 matki dostaly mozliwosc wyboru I Tu buum kazda chce zostawic u nas zadna matka nie godzi sie na powtarzanie- nawet Ta ktorej dziecko nie bylo klasyfikowane. Jak oni rozwiaza ten problem jak polacza klasy Bo bedzie taka mozliwosc to wyjdzie ze Te z 2009 I tak beda slabsze a nue sadze ze zrobia dwiw klasy kiedy lacznie wyjdzie 22 uczniow

Gość gość
Nie, poszedl w wieku 6lat i uwielbia szkole,po co robic dzecku zamieszanie i rozleniwiac umysl,który teraz jest bardzo chlonny?

Gość gość
zupełnie nie zrozumiałam tego bełkotu, ale nie widzę powodu żeby 2 lata trzymać dziecko w jednej klasie, jeżeli radzi sobie ono dobrze

Gość gość
Tez myślę o pozostawieniu córki w drugiej klasie , jest rocznikiem 2008 . Cieszy mnie to ,że jest taka możliwość :) A dowiedziałam się od Ciebie , bo u nas jest w szkole cisza nikt o tym nie mówi :( A chyba powinni poinformować np. na zebraniu ,a tu nic .

Gość gość
Jest taka mozliwosc info bylo ze dwa tygodnie temu

Gość gość
dlaczego chcecie uwsteczniać dzieci?

Gość gość
Nie wiem jak reszta ale u nas chodzi o nauczycielke Bo juz w pierwszej klasie byly protest ze nie odpowiednia tyklo nie sadze ze cala klasa sobie zle radzi I jezeli faktycznie cofna to beda cztery poziomy umiejetnosci tych co teraz sobie radza tych co sobie nie radza ale cokolwiek wiedza tych dla ktorych program drugiej klasy to nowosc I tych co beda miec braki pi pierwszej klasie.horror

Gość gość
Podnoszę jak u was czy zostają cale klasy czy tylko wybrane osoby a może puszczacie dziecko do 3 klasy. Mi się ten pomysł srednio podoba rozmawialam o tym ze swoim dzieckiem i pyta się dlaczego. Wcale mu się nie dziwie bo odkąd zaczął chodzić do przedszkola zerówki nawet teraz w pierwszej klasie ciągle ktoś przychodzi odchodzi grupa się mienia jak karty w czasie tasowania