Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakiś czas wcześniej z podlubelskiej wsi WYJECHAŁY do stolycy szukać lepszychdni

Polecane posty

Gość gość

mowa o współpracownicach ode mnie z pracy z lubelszczyzny. przynzam szczerze że do niedawna nie rozumiałam, o co chodzi w tych żartach o ludziach spod Lublina ale teraz niestety podpisuję się pod nimi. Te baby sa straszne!!! widać w nich chęć nahapania się tych 2 tysiaczków do tego stopnia że kopią dołki pod sobą nawzajem, miejscowych nienawidzą, kompleksy leczą donoszeniem do szefowej i generalnie straszne buraczary. oczywiście ani weekendu w wawie nie spędzą tylko skoro 17 wybije w piątek, wsiadają w ten swj bus do Puław, Lublina czy innej durnoty żeby nie było nie jestem Warszawianką z dziada pradziada i nie wywyższam sie bo tu mieszkam ale na litośc boską....dlaczego nie potrafią nawet weekendu tu spędzić tylko pieniądze wywożą na wioche a potem w poniedziałek dalej kopia pod nami dołki i prostactwo sieją zamiast w swoich Puławach siedzieć ktoś miał tez takie doświadczenia?

Gość gość
wiadomo że wieśniury spod LUBLYNA so najgorsze

Gość gość
to nie jest jakies wywzszanie sie tylko to co dla tych ludzi jest sufitem, dla nas jest podloga... troche jak dla tych imigrantow z dziczy. Wmowil im ktos jakies bajki o naszym zyciu, codziennosci... i oni sie tego boja, nie moga odnalezc