Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćWalenty

Ze wzgledu na zblizajace sie Walentynki...

Polecane posty

a co, ona małpa jest, że jednej gałęzi nie może puścić, zanim drugiej nie złapie? :o ogarnij się chłopie. za chwilę okaże się, że to ty jesteś ten podły i spierniczy do innego, który akurat ją zechce.

Gość gośćWalenty
Wiesz,tu chodzi o powazny zwiazek ;) nie jestesmy gowniarzami.Wlasnie troche to tak wyglada jak mowisz.Jakby wolala byc z kims takim jak on niz zeby miala zostac sama z niczym.Troche to smutne ale prawdziwe.Zbyt wiele przeszkod mielismy na naszej drodze.Stalo sie...kontakt sie urwal :( teraz po ponad roku przerwy chce sprobowac od nowa...inaczej...juz jako wolny facet.Wtedy nie moglem jej dac poczucia bezpieczenstwa ale teraz nie mialbym juz z tym problemow ;)

jeśli naprawdę komuś jest źle, to odchodzi. wiem, bo sama tak zrobiłam. a to był mój 1szy poważny związek. ale spotkaj się z nią, skonfrontuj i zobacz, czy nadal ci na niej zależy - to ważne, żebyś sam ze sobą wyjaśnił sobie tę sytuację. a potem poszukaj młodszej, ładniejszej i wolnej ;)

Gość gośćWalenty
No wlasnie...jak jest komus zle to odchodzi...ale ona nie ma dokad...takby bylo najlepiej zeby z nia to wyjasnic i do tego zmierzam...a innej to raczej nie chce...chyba ze ty zabko chcesz mnie zainteresowac soba hehehe ;)

przeczytałam to co mi podrzuciłeś na temat. nie, siebie nie polecam zdecydowanie. myślałam raczej o dziewczynach w wieku 20+ dla ciebie. X w każdym razie - dziewczyna z tematu, który mi podsunąłeś ma inną sytuację, ma dziecko, ślub z wpadki jak rozumiem, a to trochę komplikuje sytuację. ale też nie jest bez wyjścia. w twoim przypadku dziewczynę z facetem nie łączy ślub ani dziecko. nie ma dokąd odejść? jeśli jesteśmy dorośli, zawsze jest dokąd. nawet jeśli w gorsze warunki finansowe czy życiowe. życie to sztuka wyboru, zawsze jest coś za coś. widocznie jeszcze nie osiągnęła dna, z którego można się odbić.

Gość gość
Wlasnie o to chodzi ze sytuacja taka sama tj. ma meza i dziecko z nim ale nie z wpadki...a tak na marginesie czemu mi siebie odradzasz co???ile ty masz latek jesli mozna wiedziec??? ;)

Gość gośćWalenty
To wyzej to ja ;)

Gość gość
Wojtek pyta o Paule jak zwykle.

Gość gość
gośćWalnięty słuchaj żaby zaba prawde (ci) powie sam widzisz że zna sie na zoologi a twój konar może tego nie wytrzymać.

Gość gość
zaba ja myślałem, że ty byłas tylko w jednym związku a to sie okazuje, że w dodatku był pierwszy:O jestem w totalnym szoku, nie wiem co powiedzieć pierwszy raz tak mam :D

Gość gość
drugi chyba ci sie szykuje z maciejem trzeba przyznac, że źle mieć nie będziesz. chłopak musiał sie nauczyc gotować i prowadzić blog bez ciebie. nie ma to jak rzucic przyszłego byłego na głeboka wodę samodzielności kulinarno internetowej w dodatku te dłoiki od babci trudzi i darmowa aborcja w wykonaniu syna pułkownika ludowego wojska polskiego. mozna powiedziec, że sie ustawiłaś. aż nie do wiary, ze tak po pierwszym związku zmądrzałas. większosc kobiet jak ta z opowiesci walniętego jak widać głupieje wprostproporcjonalnie do ilości atakujących ja w niecnych zamiarach penisów a tu prosze.... taka kobieca sztuka wojny sun tzu sie z tego wyaia. jestem w szoku i nie wiem co powiedziec. pierwszy raz w tym poście:P

Gość gość
skad ty taka madra jestes? to jakas bagienna wiedza przekazywana kijanka od pokoleń ?

Gość polinka99b
Trzeba było brać byka za rogi jak był odpowiedni czas. Teraz to tylko tanie loty złap najlepiej do Rzymu z https://www.fru.pl/ i działaj na ostro by Ci nie uciekła sprzed nosa.

Szukasz wisiorka dla swojej ukochanej? Jest piękny w kształcie piórka z uroczymi cykoriami. Daje Ci gwarancję, że prezent spodoba się każdej kobiecie. Produkt, w niskiej cenie jest na stronie internetowej sklepu CoZaCena – www.cozacena.pl .