Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hengist

Nie ma chyba dzisiaj większej hańby dla mężczyzny, niż bycie lewicowcem...

Polecane posty

Popatrz na świat dookoła. Ponadto spójrz na siebie i zadaj sobie pytanie, czy uczciwie złotówkę w życiu zarobiłeś...

W Polsce prawicowiec to nacionalista czyli faszysta czyli rasista i chomofob Nie rozumiem co ma lewica czy prawica z uczciwym zarabianie?

Cieszę się, że jestem rasistą i homofobem, bo to znaczy, że posiadam instynkt samozachowawczy i zdrową hierarchę priorytetów i wartości. A ty udowadniasz, że masz wyprany mózg. Do tego jesteś analfabetą. Z resztą ja tk naprawdę jestem apolityczny, ale stwierdzam jasno fakt, że lewacy to niedoj****e miernoty z wypranymi mózgami... To ma wspólnego z uczciwym zarabianiem, że w lwiej większości, jesteście socjalnymi roszczeniowcami i ogólnie rzecz biorąc nieudacznikami. Genetycznie najniższymi jednostkami...

"Nie rozumiem co ma lewica czy prawica z uczciwym zarabianie?" To znaczy, że nie rozumiesz czym są prawica i lewica.:o

Gość gość
Jaki ty jesteś prosty człowieku.

Jestem prosty. To fakt. Ale przynajmniej mam instynkt samozachowawczy i nikt mnie nigdy nie urobi, tzn mózgu nie wypierze...

Ble Ble - Tobie współczuć. Siedzisz od kilku lat przed starą stacjonarką, nie masz życia, poza kafe, całe życie jedziesz na psychotropach, a od czasu do czasu jesteś pensjonariuszem zakładów psychiatrycznych. Ja natomiast się realizuję. Czasem wychodzi mi to lepiej, czasem gorzej, ale idę do przodu. Pracuję, podnoszę kwalifikacje, psychotropów brać nie muszę. Więc lepiej współczuj sobie...

Czepiasz się mojej choroby oj że byś się nie znalazł w sytuacji kiedy będziesz musiał się leczyć psychiatrycznie bo byś się dowiedział co to znaczy choroba

Nie czepiam się twojej choroby, tylko ty podniosłeś temat współczucia, że niby trzeba mi współczuć. Otóż wyłożyłem, jak krowie na rowie, że bardziej współczuć możesz sobie...

Gość gość
a bycie prawiczkiem?

Gość gość
'To ma wspólnego z uczciwym zarabianiem, że w lwiej większości, jesteście socjalnymi roszczeniowcami i ogólnie rzecz biorąc nieudacznikami. Genetycznie najniższymi jednostkami...' ja jestem lewicowcem. a życia ci nie starczy, bachorku, żeby osiągnąć mój poziom materialny. to samo zresztą dotyczy intelektu. pewnie głosowałeś na tego pajaca w muszce jak wszystkie kuce po odebraniu dowodu osobistego z wypiekami na twarzy. żałosne faszystowskie świnie. a twój instynkt przetrwania objawił by się tak, że spier//dalał przede mną jakbyś próbował mi cokolwiek wygarnąć w cztery oczy. nie pozdrawiam

12:10 - Pewnie byś zbierał zęby z bruku. Status materialny ma tu niewiele do rzeczy, tylko to, czy sam go osiągnąłeś, czy starzy cię obdarowali. Intelektualny... Wybacz, ale tego nie skomentuje. A w wyborach zagłosowałem na Kukiza...

Gość gość
A widziałeś Ty kiedyś PRAWDZIWĄ PRAWICĘ? :D:D