Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Leczenie psychiatryczne dyskwalifikuje kogos jako partrera?

Polecane posty

Gość gość

eh, chyba tylko w Polsce w USA co drugi bierze Prozac albo xanax

Gość gość
Bo w Polsce polowa to zascianek, ktory wciaz demonizuje problemy ze zdrowiem psychicznym i woli je zamiatac pod dywan, a druga polowa to wygodniccy, ktorzy nie beda sie pakowali w problemy na wlasne zyczenie, od przyjaciol w biedzie trzymaja sie z daleka, dziecko niepelnosprawne by usuneli itd, starych rodzicow do osrodka itd

Gość gość
No tak ale jeżeli ktoś jest zdrowy na umyśle to czemu ma się pchać w znajomość z chorym.

Gość gość
to chyba lepiej że się leczy. Z resztą co jest nadzwyczajnego w lekach psychotropowych. Ja sobie bez nich nie wyobrażam życia, dla mnie to leki pierwszej potrzeby

Gość gość
I odwrotnie.Dlaczego kogoś chorego chcą pchać do całkiem normalnej osoby?

Gość gość
"No tak ale jeżeli ktoś jest zdrowy na umyśle to czemu ma się pchać w znajomość z chorym XXX na umysle to ty masz jakiś defekt

Gość gość
Jak mowilam. Chorych na ciele tez najlepiej pozamykajmy, bo po co maja psuc humor zdrowym?

Gość gość
Powiem Ci z własnego doświadczenia ,spotykałam się z facetem chorym na chorobe afektywną dwubiegunową.Tak na prawdę wspaniały wrażliwy facet ale miał takie zmiany nastroju nie do wytrzymania raz euforia i wszystko wspaniałe a raz depresja i się nie odzywał pół roku.Tak się nie da żyć , nie jesteśmy razem...

Gość gość
Pewnie że się nie da żyć z takimi ludźmi.Sam wiem jaki jestem po ciężkim dzieciństwie.Normalna osoba może zostać wciągnięta w to samo.

Gość gość
nie ma normalnych ludzi, są tylko nieświadomi

Gość gość
No tak ale istnieją ludzie których nie znasz osobiście a z 50 metrów widać że jest tragicznie z nimi.

Gość gość
Martwię się że przez moje stany lękowe i nerwicę nikt nawet się mną nie zainteresuje. Zazdroszczę innym ludziom, mają przyjaciół, czują się swobodnie w towarzystwie, zawsze wiedzą co powiedzieć. Ja tez bym tak chciala. Mam 22 lata, niby wszystko przede mną, ale czuję, ze życie przecieka mi przez palce. Dlaczego nie potrafię po prostu cieszyć sie zyciem? Nie wiem. Nie chcę zostać sama do konca zycia.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Po co taki durny temat.Zdrowa osoba ma sie zwiazac z chora psych.tylko po co.A wiem.Zeby ten chory mial darmowa nianke i opiekunke.Frajerow szukacie?Bez powodzenia.Nie ma glupich.Nikt nie chce sie meczyc z wariatem bo i po co.sa zdrowi ludzie do zwiazku.amen.