Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dr P leczenie niepłodność Tarnów i KrK jestem zbulwersowana

Polecane posty

Gość gość

Dotyczy mnie problem niepłodności. Szukałam lekarza. Bardzo dożo kobiet leczy się u dr P - jak go określają geniusza. Zasięgnęłam opinii i takowe też przeczytałam w sieci i jestem zbulwersowana zachowaniem pacjentek doktora - kobiet. Brakiem empatii. Tak jak pisałam doktor ma zagorzałe zwolenniczki, którym pomaga. Inne przywykły do jego humorów i specyficznego poczucia humoru. Jeszcze inne zostały potraktowane jak śmiecie, zwyzywane - wyrzucone lub potraktowane chamskimi tekstami, które cytowały. Kobiety te swoje historie opisały i miały do tego prawo bo człowiek, człowiekiem ale nikt nie ma prawa się tak zachowywać. Poza tym ja jako kobieta chciałabym wiedzieć na co się piszę wiec wszystkie wypowiedzi nawet te negatywne są dla mnie cenne. To co przeczytałam - wzbudziło moj szok i oburzenie. Kobiety. Kobiety, które chcą zostać matkami. Kobiety, pokrzywdzone przez los potrafią dokopać jeszcze inną kobietę, która śmiała napisać PRAWDĘ że została zwyzywana przez lekarza - ich cudownego lekarza. Obwiniać ją za to że w 21 wieku człowiek musi stac od 7 rano po kilka godzin ABY SIĘ zarejestrować...Jeśli lekarz nie potrafi sobie zorganizować miejsca pracy, ma za dużo pacjentek i stała pacjentka ( nie każda oczywiście, zależy od humoru) nie może uzyskać pomocy od LECZĄCEGO ją lekarza to ja przepraszam bardzo niech zmniejszy liczbę pacjentek i idzie w jakość. Ja rozumiem, że chcecie mieć dziecko ale drogie panie - nazywanie lekarza, który wyrzuca potrzebującą kobietę, której zaaplikował jakieś leki za drzwi z chamskimi tekstami i wyzwiskami to dla was lekarz miły i kulturalny? To gdzie wyście sie chowały? Potraficie patrzeć jako matki przyszłe na coś takiego i nie mrugnąć okiem a potem jeszcze dokopać taką wywaloną panią i nazwać to zachowanie KULTURALNYM? Oczywiście dopóki żadnej z was to nie spotka co? Weszłam z ciekawości na wątek leczenia niepłodności na Forum B i oczywiście zdarzy się jakaś obrończyni, stała pacjentka, która nagle dostaje mentalnie w twarz od swojego super kulturalnego doktorka i .... WSTYD i hańba kobiety - i wy chcecie być matkami. WSTYD

Gość gość
Mnie jeszcze nie zwyzywał, może wszystko przede mną:) Jak dla mnie nie mam żadnych zastrzeżeń, w porównaniu do innych lekarzy, którzy nic nie robili i tylko kase brali. Żaden lekarz nie zajął się mną w taki sposób. Na pierwszej wizycie bylam godzinę, mimo czekających za drzwiami pacjentek. Przejrzał całą dokumentację, zbadał mnie od stóp do głów, przedstawił plan działania. Wychodząc od niego poczułam, że jeszcze jest nadzieja. Oby więcej takich lekarzy było. A to, że tak długo się czeka do niego to przez to, że chciałby pomóc wszystkim. Który lekarz pracuje 7 dni w tygodniu bez wytchnienia? Dla kasy na pewno tego nie robi. Znajdź mi takiego.

Gość Mloda 97
O jakiego lekarza chodzi? Podajcie pełne personalia.

Gość gość
Dr Przybycień.