Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 160 cm wzrostu i ważę 90 kg. Nazywają mnie wielką babą Helgą. Głupi są ?

Polecane posty

Gość gość

nie powinni mnie obrażać

Gość gość
nie powinnaś się smucić

Gość gość
posłuchaj nie przejmuj się tymi głupotami, ale powinnaś trochę schudnąć, nazywają Cię Helgą bo Helga to mityczna kobieta z niemiec która jest wielka czyli bardzo gruba i brzydko wygląda , nie tylko przez wagę ale też przez ubiór

Gość gość
Ja też mam podobne parametry i powiem Ci że jesteś gruba, ja zresztą też. Owszem nie powinni Cię obrażać, ale może chcą Cię zmotywować do tego, abyś coś ze sobą zrobiła.

Gość gość
a tam ch/u/j im w du/pe jakby czlowiek nie mial większych zmartwień 160cm to niska kobieta,ja jestem takiego wzrostu,i też zawsze przy kosci,nigdy nikt mi nie dokuczał jakoś,a raczej koledzy słodko Kruszynką nazywali :P

Gość gość
haha, ale za to jesteś popularna Helga występowała w Harrym Poterze , zgadza się jest gruba i ma rude włosy i piegi jak prawdziwa niemiecka Helga czyli Ty, ale to nie oznacza że jesteś brzydka przecież możesz być piękna i miła a dla zdrowia możesz schudnąć :-) !

Gość gość
gość dziś To masz szczęście , mnie przez wagę nazywają wielką kobietą. No, nie jeszcze mi wypomniałaś że jestem niska, chciałabym być wysoka i sczupła tak jak moja przyjaciółka ona ma duże powodzenia, ją nazywają słodka Barbie, zazdroszczę :-) , nie jest głupia z charakteru jest spoko.

Gość gość
Rozumiem dziękuje Wam, są ważniejsze sprawy a wygląd jest ważniejszy od charakteru i każdy człowiek jest ładny bo każdy ma inny gust i najważniejsze jest zdrowie , nie warto się przejmować głupotami. To dziwne że dziś jest tyle miłych osób głownie na forum są nie mili ludzie (trolle).

Gość Tomek5443543
ale z Ciebie grubas, prawdziwa wielka brzydka gruba Helga z Niemiec a jak schudniesz to już nie będziesz wielka Helga ale nadal będziesz brzydka

Gość Anetajkhfjksd
Tomek5443543 dziś dokładnie jak schudnie to już nie będzie grubasem, wielką Helgą ale nadal będzie bardzo brzydka i nigdy nie będzie tak ładna jak jej przyjaciółka o której pisała !

Gość gość
Ja mam 70 kg przy 163 wzrostu i jestem gruba.