Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A co z uzasadnioną niską samooceną?

Polecane posty

Gość gość
pewnie, ale jej lubienie tego typu ludzi wynika bezposrednio z jej kompleksów, bo ona by chciała by taka jak oni i należeć do tego wymyślonego klubu ludzim mądrzejszych od niej.

Gość gość
Autorka nie dostrzega własnej wartości i uważa że musi cos robić żeby dorównać tym ludziom, a szczesliwsza by była gdyby była sobą i znalazła sobie ludzi którzy ją po prostu polubią bez ale z drugiej strony wiadomio że ludzie różnią się inteligencją i ma prawo wybierać znajomych jakich sobie umyśli

Gość gość
głupoty

Gość gość
ale ona nie chce ludzi którzy ja polubią, ona chce ludzi którzy ją dowartościują, a jeżeli ma rację i naprawdę nie pasuje do tego towarzystwa to koło się zamyka.

Gość gość
ale gdzies pisala ze tacy szukali z nia kontaktu, a ona sie ich bała, że jest dla nich za głupia.

Gość gość
owszem, bo przecież nie kazdy chce mieć tylko super-inteligentnych znajomych. Największe umysły chcą czasem po prostu pożartować w miłym towarzystwie, ale jej nie o to przecież chodzi.

Gość gość
hehe ja myślę, ze ona po prostu chce mieć kogoś, z kim sie dogada, a to że chce być taka jak pewni ludzie a w to wątpi to inna kwestia

Gość gość
ale dla niej byłoby pewnie upokarzające być tylko milym towarzystwem do pozartowania :)

Gość gość
ona nawet nie wie z kim mogłaby się dogadać, bo wychodzi na to, że albo nie ma o czym rozmawiać albo nawet jak ma to nie na takim poziomie jak jej wymarzeni rozmówcy.

Gość gość
no i dlatego unika tego wymarzonego towarzystwa bo się boi że nie jest na tym poziomie. i kółko sie zamyka

Gość gość
A ja nie widze, by autorka byla w ktoryms miejscu przemadrzala czy rozdzielala ludzi na debili i madrych. Po prostu chce przyjaciol w konkretnym typie, ustawila sobie jakas hierarchie i sie boi, ze jej nie spelni. Nie ma nic zlego w ambicjach, gorxej gdy perfekcjonizm przekroczy pewna granicę, a tutaj to nastapilo. Sugeruje pozostac po prostu soba, dazyc do celu, ale nie przesadzac

Gość gość
autorka do psychologa

Gość gość
ludzie wcale nie muszą mieć takich samych poziomów inteligencji żeby się dogadywać..

Gość gość
O kuźwa ale nudne, długo to pisałaś?

Gość gość
gość wczoraj mamy już zatem pewne uogólnienia i możemy pokusić sie o wyciągnięcie jakichś zależności pomiędzy elementami tej układanki najlepiej matematycznych. osobiście proponowałbym podłączyc cie biochemicznie z smym excellem przy pomocy jakiegoś przetwornika, adaptera czy innego portu usb bo jak wykazałem wyżej da sie to zrobić z pożytkiem zarówno dla twojej przyjemności, efektywnościi pracy jak i dokładności obliczeń. co ty na to? gotowa na nieustający orgazm w robocie? x a mi się wydaje, że to będzie twój zestaw na walentynki. niestety nie potrafisz normalnie z kobietami rozmawiać. to jest jednocześnie przyczyna i skutek tego, dlaczego tu jesteś i tak się zachowujesz.

Gość gość
Sprzedam szpilki w malinowym odcieniu czerwieni, czółenka z odsłoniętym palcem i kokardką w kwiatki. Bardzo piękne. Rozmiar 38. Cena 34 zł stan bardzo dobry.

Gość gość
gość 1:14 zawsze mozesz wpasc i mi zrobic loda skoro tak cie to boli...Obiecuje,ze nie bedziemy rozmawiali:D

Gość gość
Ale przynudza