Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wakacje Chorwacja

Polecane posty

Gość gość

Witam >Mam Mieszkanie u Croatia,Bibinje kolo Zadra,widok na morze,blizu morza, >jest w pełni wyposażone,mesto Bibinje kolo Zadra Apartament posiada klimatyzację telewizja satelitarna internet ,veci ma pralka,suzarka > > balkony,gril,i wszystkie urządzenia gospodarstwa domowego i private > > parkingiem masz sklep w pobliżu restauracji Marco stał caf bar Plaża > > jest piaszczysta i żwirowa, idealny dla dzieci,150m od apartmany > > Mieliśmy dużo gości z Polski, którzy przyjeżdżają co roku to miejsce jest pełne letnich koncertów promenadzie sdrzaja mają pełne wydarzeń Plaża znajduje się zaledwie dwie minuty spacerem od apartamentu.info na mail;marija.simunic1@zd.t-com.hr pozdravjam

Gość gość
cena za 5 osob?

Gość Marinta
Jeśli natomiast szukacie miejsca, gdzie tanio można wymienić walutę, to możecie sprawdzić https://ekantor.pl/ . Myślę, że warto, dużo korzystniej niż wymiana waluty w banku.

Gość gość
Witam >Mam Mieszkanie u Croatia,Bibinje kolo Zadra,widok na morze,blizu morza, >jest w pełni wyposażone,mesto Bibinje kolo Zadra Apartament posiada klimatyzację telewizja satelitarna internet ,? > > balkony,gril,i wszystkie urządzenia gospodarstwa domowego i private > > parkingiem masz sklep w pobliżu restauracji Marco stał caf bar Plaża > > jest piaszczysta i żwirowa, idealny dla dzieci,150m od apartmany > > Mieliśmy dużo gości z Polski, którzy przyjeżdżają co roku to miejsce jest pełne letnich koncertów promenadzie sdrzaja mają pełne wydarzeń Plaża znajduje się zaledwie dwie minuty spacerem od apartamentu.info na mail;marija.simunic1@zd.t-com.hr pozdravjam

Gość gość
Witam >Mam Mieszkanie u Croatia,Bibinje kolo Zadra,widok na morze,blizu morza, >jest w pełni wyposażone,mesto Bibinje kolo Zadra Apartament posiada klimatyzację telewizja satelitarna internet ,? > > balkony,gril,i wszystkie urządzenia gospodarstwa domowego i private > > parkingiem masz sklep w pobliżu restauracji Marco stał caf bar Plaża > > jest piaszczysta i żwirowa, idealny dla dzieci,150m od apartmany > > Mieliśmy dużo gości z Polski, którzy przyjeżdżają co roku to miejsce jest pełne letnich koncertów promenadzie sdrzaja mają pełne wydarzeń Plaża znajduje się zaledwie dwie minuty spacerem od apartamentu.info na mail;marija.simunic1@zd.t-com.hr pozdravjam

Gość gość
witam mesto Bibinje kolo Zadra pozdravjam

Gość gość
Witam >Mam Mieszkanie u Croatia,Bibinje kolo Zadra,widok na morze,blizu morza, >jest w pełni wyposażone,mesto Bibinje kolo Zadra Apartament posiada klimatyzację telewizja satelitarna internet ,veci ma pralka,suzarka > > balkony,gril,i wszystkie urządzenia gospodarstwa domowego i private > > parkingiem masz sklep w pobliżu restauracji Marco stał caf bar Plaża > > jest piaszczysta i żwirowa, idealny dla dzieci,150m od apartmany > > Mieliśmy dużo gości z Polski, którzy przyjeżdżają co roku to miejsce jest pełne letnich koncertów promenadzie sdrzaja mają pełne wydarzeń Plaża znajduje się zaledwie dwie minuty spacerem od apartamentu.info na mail;marija.simunic1@zd.t- com.hr pozdravjam

Gość MagdaM87
Hmm warto wiedzieć ;) n razie szykuję się do weekendu w Paryżu ;p lecimy samolotem i kurczę zastanawiamy się co zrobić z autem w tym czasie no i jak dojechać na lotnisko ... znajomi polecili nam parking, ten: http://warszawa.holiday-parking.pl/ przy lotnisku i coraz bardziej przemawia do mnie ten pomysł.

Gość gość
Bibinje to koszmar; brzydkie, koszmarnie głośne, z nieciekawą plażą i możem w zatoczce o przejrzystości krupniku Szczerze odradzam :o

Gość gość
Mam zalecenie gości z polskiego na cudownie spokojnym miejscu niedaleko mora.saljem w gości skrzynek kontaktowych z Polski, który zaleci mojego mieszkania i mjesto.prekrasno i spokoju z pięknymi plażami

Może niech ci to ktoś przetłumaczy porządnie, bo kaleczysz niemiłosiernie i nie da się zrozumieć.

Gość gość
Bibinje to koszmar: brzydkie, koszmarnie głośne, z nieciekawą plażą i morzem w zatoczce o przejrzystości krupniku Szczerze odradzam :O

Gość Mirek 28
Na moje klimatyzator typu split jest lepszy , koszt instalacji tego typu klimatyzacji może być wyższy lecz można dokładnie dobrać moc urządzenia do powierchni domu, agregat klimatyzacji i tak umieszczany jest na zewnątrz domu, obczaj parametry tego klimatyzatora i zobacz, ja czekam aż mi zamontują fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z czujnikiem podczerwieni który steruje klimatyzatorem i kieruje strumień powietrza na źródło ciepła