Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

man  on the moon

Sam nie rozumiem dlaczego, ale Popek co chwilę mnie zadzwia

Polecane posty

Gość gość
Do 17:50 Genialne

Gość gość
Mam takie samo zdanie.Pozytywny wariat i chociaż nie słucham muzyki jaką tworzy to kilka kawałków ma niezłych a Pakistańskie disco na poprawe humoru jest bezcenne.

Gość gość
Teraz będziesz łatwiejszy do namierzenia przez policję :D Z bilingów dojdą do ciebie frajerku Wtedy spotkamy się w sądzie i wytre tobą pół korytarza pyskaczu na placka !

Gość gość
Uprzejmie donosze że na jakims temacie byla rozmowa jak to Sysia jest kuz skonczona i by do ciebie nie dzwonic bo jestes konfident i masz program do namierzania.Bardzo się z tegocieszyli i gratulowali sobie mozna bylowywnioskowac że to rozmowa kobiety i mezczyzny co do kobiety pewnosci nie mam .Czemu donosze?Bo nie lubie niszczenia kogoś z tytułu uwziąl em się.

Gość gość
Ale, dokładnie została 2 godziny temu zbanowana :D:D A uwziąłem, się bo pyszczyła do wszystkich i do mnie także, utarłem jet nosa. Kozaczyła, ale już zamknęła ryjek i mamy z nią spokój :D:D:D:D:D Poniosła sromotną klęskę :):)

Gość gość
A powiedz mi bo nie widziałam by pyszczyła chodzi Ci o awanture między Wami czy biegała po forum

Gość gość
Nie lubie Srysi i tej gggb

Gość gość
A kogo to grunt że już nie Bedzie sryśki

Grzesiu... nie zaprzątaj sobie głowy mną, policją, jutrzejszą pogodą - nie ogarniesz tego. :D Chciałeś numer to masz. Kiedy zadzwonisz? :D A sysią się nie martw, nie dostała bana, po prostu jej nie ma.

Gość gość
ależ została zbanowana, zapewniam cię i nie tylko ona :D Zobacz jaki nagle zrobił się spokój na kafete, coś pięknego :D Zawsze byłem za tym, żeby zrobić tu selekcje i dziś to stało się faktem :) Skakała, skakała i została dosłownie ubita :)

Dobrze Grzesiu, Sysia dostała bana. Załamała się i płacze z tego powodu. Masz jeszcze 5 minut frajerze by znaleźć jaja i zadzwonić do pana moona.