Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiecie mi jak to jest ?

Polecane posty

Gość gość

Część mam 31 lat od kilku lat staram się o dziecko i nic .. dwa razy Poronilam myślę o adopcji .. Ale nie o to mi chodzi Tylko o to jak kobiety mogą usuwać i zabijać dzieci nie rozumie tego jest wiele kobiet które marzą o swoim dziecku lecz nie mogą mieć a inne zabijają .. powiedzcie mi czemu one tak robią ??

Gość gość
Bo to ich sprawa i mogą robić co chcą, a Tobie nic do tego. Ja tez usunelam i co, stała ci się jakąś krzywda z tego powodu?

Gość gość
Tez nigdy tego nie zrozumiem.Nie bede c***isac ze będzie dobrze ze urodzisz swoje dzieciątko upragnione.ale opowiem ci o dwóch przypadkach podobnych gdzie ludzie po kilka lat starali sie o dziecko i nic z tego w końcu przeszli przez skomplikowany proces adopcyjny dostali ukochane dzieci i szybko rodzilo sie drugie maleństwo

Gość gość
Calego swiata nie zrozumiesz. Ty chcesz macierzynstwa, inne nie chca.

Gość Mama jedynaka
Ja sie jeszcze bardziej nie moge nadziwić ze z pierwszym dzieckiem zaszłam w ciaze za pierwszym podejściem a z drugim juz ponad pol roku nie moge zajść. Zagadka jest dla mnie ze płodność na przestrzeni kilku lat moze sie aż tak zmienić ;) i wydaje mi sie ze prowadzimy w miarę zdrowy tryb zycia a znam babke z sąsiedniej ulicy - pije, pali, nie dba wcale o siebie ani o dzieci a ma juz ich 7 z 3 różnymi tatusiami. Dziwny jest ten swiat.

Gość gość
Noo... Nawet jest taka piosenka, ze dziwny jest ten swiat...

Gość gość
bo to są sooki najpierw się grają jakby miały cieczkę a potem skrobią brzydzę się takimi babolami :-o rzyg