Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agresywny 2,5, 3 latek?ktoś miał?

Polecane posty

Gość gość

Czy to normalne że prawie 3 letnie dziecko od jakiegoś czasu popycha i uderza drugie dziecko z rodziny w trakcie zabawy, bez powodu,czasami gdy jest zazdrosne o cos lub o kogos.MAatez napady chyba histerii potrafi upatrzeć sobie jakas rzecz i jak jej nie dostanie płakać przez 10 minut gdy proponuje mu sie jakis zamiennik rzuca nim z całej siły o podłoge.ma tez ataki placzu gdy np. nie chce wyjsc od dziadkow krzyczy kopie itd.co robic z takim dzieckiem? dodam ze nie jestem matka dziecka rodzice duzo pracuja dziecko chodzi juz do przedszkola duzo czasu spedza u dziadkow . co moze byc przyczyną jak zaradzic i co robic w przypadku agresji w stosunku do mojego dziecka?

Gość gość
Brak miłości i zainteresowania ze strony rodziców. Ty nic nie poradzisz.

Gość gość
Mój też taki jest a miłość okazywaną ma na maksa,jednym słowem wchodzi nam na glowe!

Gość gość
Jaki brak miłości? Po prostu dziecko w tym wieku nie radzi sobie z emocjami. Trzeba dużo cierpliwości, by mu wyjaśnić, że jest tak a tak, że to niewłaściwe zachowania.

Gość gość
up

Gość gość
"Chce ajfona 6s!!! Jazda!!! Juz!!!" (dziecko dostaje iphone 6) (2,700 zł rozbite w drobny mak ląduje na podłodze) cos takiego?

Gość gość
zabawne akurat babcia daje mu sie bawic iphonem 6 i na szczescie jeszcze go nie rozbiło :) bardzo podobnie. chce TO czerwone autko ( to ktorym bawi sie drugie dziecko) pierwsze dziecko dostaje niebieskie autko bo czerwonego juz nie ma. a ono ląduje z hukiem na ziemi