Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zatęsknił za mną. Co teraz zrobic?

Polecane posty

Gość gość

Nie jesteśmy razem od 2 mc. To było rozstanie po 4 latach razem. Olałam go całkowicie, potem zaczęlismy sie spotykac sporadycznie jako znajomi. On widzę że zaczął tesknic. Powiedzial też że czasem żałuje itp. Co mam teraz zrobić żeby zatesknił i starał się zeby wrócic????

Gość gość
seks i wszystko jasne :classic_cool:

Gość gość
Do lozka to jeszcze dlug z nim nir pojde. Jesli sie nie postara i nie zobacze ze mu zalezy to nie ma szans na seks. Tylko pytam co teraz zrobic? Dalej go unikac?

Gość gość
Nie rozumiem o co ci chodzi. piszesz, że go olałaś, a teraz chcesz, żeby się o ciebie starał i wrócił. Jakie są twoje intencje naprawdę i czego po nim i SOBIE oczekujesz dalej? :P

Gość gość
Olalam go po to zeby zatesknil. Wiem ze to dziala i zadzialalo. Zaczal tesknic. Teraz musze cos zrobic zeby tesknil bardziej i nie wiem czy mu przypomjiec jak bylo miedzy nami czy lepiej dalej olac ? Takie olewanir to najlepszy sposob na faceta

Gość gość
Jak laska mnie olewa, to ja olewam ją. Myślę, że podobnie ma 90 procent facetów. Ale facetów, nie c**ek.

Biedna jestes. Puściłaś faceta kantem,on po dwoch miesiacach ' wolności ' rzekomo zatęsknił,a Ty sadzisz,ze to za sprawa Twojej genialnej taktyki. Prawdopodobnie nie wyszło mu ' coś ' i postanowił wrocic na stare smieci. Chyba nie sadzilas,ze przez te dwa msc wzdychał i chlipał w poduszke (:

Gość gość
Wlasnie tak działa meska psychika. Przez pierwsze 2 mc ciesza sie wolnoscia a potem zaczynaja tesknic i zalowac dlatego po rozstaniu trzeba ich olac. U kobiet jest inaczej. Placza i rozpaczaja a po 2 mc juz sa wolne i szczesliwe. Ja wiedziałam ze on zateskni wiec czekalam