Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet darmozjad!

Polecane posty

Gość gość

Mam dość. Nie doklada się do życia, rachunków, spełnia swoje pseudo marzenia. Najpierw telewizor za 4 tys a dzisiaj kino domowe. Oczywiście wszystko na raty, które on spłaca. A no i jeszcze zarabia na alimenty. Na reszte ma wyj.....Mieszkanie opłacam ja, rachunki opłacam ja, jedzenie kupuje ja, bo on po spłaceniu rat i alimentów nie ma już kasy. No i oczywiście, jak ja zaczynam rozmowe, to jestem materialistką.

Gość gość
To po co Ci jeszcze taki facet? Aha na pewno go kochasz :D

Gość Jakie to żenujące
Podziwiam Cię że dajesz się kiwać takiemu głąbowi.Wywal toto na zbity pysk, niech przestanie Cię wykorzystywać. Niech sobie mówi że jestes materialistką.Nie bądz głupia.

Gość gość
A on jest utrzymankiem . Pogoń trutnia.

Gość gość
Uczucie uczuciem, chociaż teraz to już mi zbrzydł. Patrzeć na niego nie moge już i wysłuchiwać tych jego bzdur, psychologicznych farmazonów!!

Gość gość
Mam podobnie ;(

Gość gość
Do tego już 4 rok się rozwieść nie może. Ma orzeczoną separacje.

Gość gość
Jak chce wziąć nadgodziny w pracy, to mi nie pozwala. Mam siedzieć z nim i patrzeć mu w oczka a potem sama kombinować, jak przetrwać do 10!

Gość gość
ktoś cię zmuszał żebyś się z tym gó/wnem związała? przecież to był twój wybór! do kogo masz pretensje???

Gość gość
Pogon knura do dodatkowej roboty. Jak chce spelniac marzenia to niech je spelnia za swoje pieniadze, a nie wyciaga lape po Twoje. Nie ma wstydu a ni jaj. Prazka nie facet. Nie badz glupia i kopnij dziada w d**e. Za sponsorke chcesz robic?

Gość gość
Jak chce spelniac marzenia to niech je spelnia za swoje pieniadze, a nie wyciaga lape po Twoje. xxx przecież on jej nie zmusza,żeby wydawała na jedzenie i opłaty ona to robi tylko po to żeby on nie odszedł! tylko po to żeby "być w związku" żeby "mieć chłopa"

Gość gość
to po co z nim jestes?

Gość gość
Przez 2 lata chyba byłam ślepa! Po co z nim jestem? Jeszcze z nim jestem, bo miałam nadzieje, że wydorośleje. Widze, że jednak to nie nastąpi. Dzisiaj zabrał to kino domowe i...zaniósł do mamy. Porażka! We wtorek ma się stąd wynieść. Do mamusi oczywiście.

Gość gość
no i co ty teraz biedna zrobisz??? wszystkie koleżanki tyłek ci obrobią i będą się śmiały że kopnął cię w tyłek! co ludzie powiedzą? proś natychmiast pana na kolanach żeby został i leć w poniedziałek szukać drugiego etatu, że by hrabia miał na piwo, papieroski i wyjścia do knajp! - może wtedy zostanie a ty będziesz mogła dalej wszędzie opowiadać że "jesteś w związku" i że "masz faceta" ty głupia biedna dziewczyno!

Gość asdsas
Zdajesz sobie doskonale sprawę z tego, że facet to nie tylko darmozjad, ale i nieudacznik, mimo to masz wątpliwości, by go pogonić, czyli dobrze Ci z nim. Każda, logicznie myśląca kobieta, do tego nie-masochistka już dawno wystawiłaby mu jego tv i niego samego za drzwi. Naprawdę nie stać Cię na nic lepszego?

Gość gość
Dziwna sytuacja: 1- koniec związku LUB 2 - ustalenie, że od kolejnego miesiąca macie wspólny budżet i do niego się równo/proporcjonalnie dokładacie.

Gość gość
a masz z nim dziecko?

Gość gość
Nie mam z nim dziecka. Nigdy bym się na to nie zdecydowała.

Gość gość
to po co marnujesz z nim czas? żeby sponsorować jego zachcianki i dziecko które gdzieś zostawił?

Gość gość
To chyba był toksyczny związek a takie uzależniają.