Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam duże zmarszczki?

Polecane posty

Gość gość190
mój facet ma 21 lat i ma jeszcze gorsze zmarszczyki...taki typ urody, pogodz sie ztym i nie wymyslaj na sile...im wiecej bedziesz na to zwracac uwage tym wiecej osob to zauwazy niepotrzebnie

Gość gość
Na takim zdjęciu to chuy widać

Gość gość
Jeszcze 3 lata temu mialam tak gladka skórę ze nawet przy uśmiechu nie robiły się zmarszczki, była napięta i jest na...teraz mam te oczy jakieś podpuchniete no i aż takie kurze łapki. ..

Gość gość
*jedrna Sorry,pisze z telefonu. ..

Gość gość
Moze znacie jakieś zabiegi oprócz botoksu i podobnych

Gość annabukla
Ja stosuję zabiegi na twarz głównie zabiegi z wykorzystaniem kwasu glikolowego :) działa świetnie na zmarszczki :) w Arkadii w Opolu mogę z całą pewnością polecić takie zabiegi :) świetnie je wykonują

Gość gość
Miej to gdzieś, pewnie tylko Ty to widzisz. Ja mam podobny problem. Lwia zmarszczka mocno zarysowana pojawiła mi się po 20, teraz mam 29 i jest coraz głębsza. Nie myślę o niej na co dzień i mam ją gdzieś. Najwyżej za parę lat się ostrzyknę. Też tak pomyśl, że jak coś to koło 30 się ostrzykniesz i tyle. To nie jest teraz jakiś mega problem. Lepiej zajmij się nauką, abyś miała za co się w przyszłości ostrzykiwać, ubierać i nie być zależną od kasy faceta. To jest mega ważne, a nie jakaś tam zmarszczka. Trzymaj się, pa:-)