Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majdat

JAK PRZYTYĆ !?

Polecane posty

Witam, mam 23 lata, 175 cm wzrostu i ważę 52 kg. Chciałabym przytyć 8 kg, ale jest to dla mnie bardzo ciężkie... jem dużo, wpycham na siłę (dodatkowo średnio u mnie z apetytem). Zawsze byłam chuda, ale jakoś z łatwością było mi przybrać 2-3 kg, a teraz bardzo ciężko. Leczę się na niedoczynność tarczycy, ale wyniki są bardzo dobre, cukier i morfologia także. Odstawiłam Euthyrox obecnie. Pytałam się lekarza co może być powodem, ale niby mam szybki metabolizm. Fakt faktem toaletę odwiedzam często jeśli o to chodzi. Nie ćwiczę, mam pracę siedzącą i powinnam tyć, a tak nie jest. Macie jakieś rady jak pobudzić apetyt i przybrać na masie? Ogólnie wydaje mi się, że jestem zdrowa, w moczu też jest wszystko dobrze. Dodam, że gdy się najem do syta i wieczorem ważę np. 55 kg, to rano znowu jest 52-53... Ktoś ma podobnie? Wyglądam jak szkielet i nie podoba mi się to, ludzie mówią, że źle wyglądam. Proszę Was o rady!

Gość gość
ja mam 30 lat , waże 48 kg wzrost 170, jem peritol od tygodnia

Gość gość
tez bralamperitol, ale strasznie chcialomi siepo nim spac, wiec odstawilam

Gość gość
Uwielbiam takie szczupłe kobiety

to ja pisalam ze rowniez bralam peritol. Ciesze sie ze odstawilam te tabletki bop w momencie kiedy odstawilam waga spada momentalnie, teraz na szczescie juz jest lepiej:)

Gość gość
jedz przed snem, tabliczkę czekolady.. jak dasz radę, to jeszcze chałwę. jedz codziennie, ma efekt długo nie będziesz czekała..

Jedzenie jest ważne ale Ty najwyraźniej po nim nie przytyjesz. Dlatego zacznij ćwiczyć. A konkretnie chodzi mi o ćwiczenia na przybranie masy. Bardziej takie siłowe jak atlas czy ciężarki http://profitness.pl/21-silownie#/ Jak tak zaczniesz Twoje ciało się zmieni i nabierze masy mięśniowej przez co zdrowo "przytyjesz" :)

Gość gość
Myślę, że warto zainwestować w trenera personalnego oraz zakupić odpowiednie suplementy. Osobiście mogę polecić suplement Largomass, dzięki któremu można uzyskać w szybkim tempie wzrost masy mięśniowej.

Gość gość
Stosowałem również dany suplement i dzięki niemu udało mi się uzyskać zamierzone efekty.

Gość gość
Znam ten suplement, rzeczywiście działa w kwestii zwiększenia masy mięśniowej.