Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łodzianki proszę o pomoc ALIMENTY

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny ,matki,łodzianki...pomóżcie!!! jestem zmuszona pozwać swojego byłego partnera o alimenty na dziecko...jestem w tych sprawach zielona,nigdy nie miałam do czynienia z sądami,prawnikami etc...proszę was o pomoc-czy któraś z was ma może dostęp do dobrego,niedrogiego prawnika,doradcy prawego? nie ukrywam ,że zależy mi na tym,aby był tani-po to walczę o alimenty,gdyż nie wydołam już dalej sama finansowo-córka ma 3 latka,ja pracuję,zarabiam 1800zł. do ręki , sama wynajmuję kawalerkę-koszt 1100zł. + przedszkole dla małej...nie daję już rady...muszę pozwać go o alimenty,do tej pory nie płaci mi na dziecko ani grosza...pomóżcie proszę!!!

Gość gość
Wpisz Liga Kobiet Łódź, porady prawne, są dyżury prawników za darmo

Gość gość
dziękuję...ktoś jeszcze podpowie!

Gość gość
Na Wydziale Prawa UŁ działa Studencki Punkt Informacji Prawnej, Kopcińskiego 8, tel. 42 635 46 32

Gość gość
Serdecznie polecam Kancelarię Prawną Meritum, mają przystępne ceny i są naprawdę profesjonalni. Jestem zadowolona z przeprowadzenia mojej sprawy, a alimenty to naprawdę delikatna kwestia! Możesz się z nimi skontaktować poprzez stronę poradyprawne-kancelaria.pl. Powodzenia!