Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam , moze któras z Was bedzie w stanie mi cos podpowiedzieć. Otóz to moj pierwszy miesiac starania sie o dziecko. Okres mialam od 9 do 14 stycznia. Kalkulatorem wyliczyłam dni płodne i owulacje. Kochaliśmy się co 2 dni. Otóż od kilku dni boli mnie lewy jajnik i jest to dziwny ból, niby taki okresowy ale jednak troche lzejszy. Dodatkowo razem z bolem pojawił sie sluz. Przypominający kurze białko w surowym jajku.Piersi mnie troche pobolewaja ale tez nie do przesady. Pewnie troche schizuje ale nie wiem czy to wszystko jest objawem ciazy czy nadchodzacego okresu? Moze któraś z was miała podobnie?

Gość gość
takich tematów są tysiące a jeszcze nie widziałam żeby się udało zdiagnozować ciążę przez internet :)

Gość gość
I co udało się...ja też szukam pomocy w Internecie jakby czas miał szybciej płynąć...za tydzień termin okresu...czekam czekam czekam

Gość gość
zamiast kalkulatora kup sobie mikroskop owulacyjny np Afrodytę. Jest dużo bardziej skuteczny a nie drogi.

Gość gość
nigdy nie używałam takiego urządzenia. Sprawdzi sie przy nieregularnych cyklch? można go kupić w aptece?

Gość gość 121
ile masz lat autorko?

Gość gość
w aptece nie widziałam, ale bez problemu kupisz go w internecie. Masz do wyboru min allegro, testerafrodyta.pl ...jeszczcze gdzieś widziałam ten tester ale nie pamiętam adresu strony.