Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Progres postępuje

Im kobieta miała wiecęj partnerów, tym potrafi z kolejnym szybciej iść do łóżka

Polecane posty

Gość Progres postępuje

W ten sposób kobiety coraz bardziej obdzierają się z resztek niewinności.

Gość gość
duzo kobiet traktuje seks jak potrzebe fizjologiczna po prostu pragna fiuta w ci.p.ce i ida za popedem

Gość gość
Przyganiał kocioł garnkowi. Sami dymają wszystko, co ma cycki, chodzi na dwóch nogach i na drzewo nie ucieka, a kobietom pieprzą o niewinności i popędzie. :D Won, hipokryci.

Gość gość
no i co w tym dziwnego, wiadomo, pierwszy facet to niewiadoma, czasem strach przed bliskością, a później już z górki, trudno żeby w każdym nowym związku czekać rok zanim się zacznie uprawiać sex, każdy ma swoje potrzeby, tak tak - kobiety też :D

Nie do końca się zgodzę :). Z każdym partnerem jest inaczej i na początku też trzeba go trochę poznać. Przecież każdy z nas lubi inne pozycje,pieszczoty itp.

Gość Progres postępuje
Dlatego najlepsze są kobiety, które nie miały wielu partnerów - nie są jeszcze tak zepsute.

Gość gość
bo nagle mój drogi chłopcze okazuje się ze seks to nie jest znowu jakieś święte przezycie, od wsadzi ci facet wyjmie, pare sekund odstresowania i tyle. I nie ma co do tego dorabiać ideologii zwłaszcza że znam kobiety, które nie miały wielu facetów, albo miały tylko jednego i po paru latach związku mówią ze wola zakupy niż seks, bo wyprzedaże potrafia ****ardziej podniecić

Gość gość
Sami dymają wszystko, co ma cycki, chodzi na dwóch nogach większości to nawet cycki nie sa potrzebne żeby zamoczyć

Gość Progres postępuje
Dla mnie kobieta, która miała wielu partnerów lub poszła z kimś szybko do łóżka jest "nieczysta".

Gość gość
Dla mnie kobieta, która miała wielu partnerów lub poszła z kimś szybko do łóżka jest "nieczysta". ło jezusiczku...co za strata dla świata

Gość Progres postępuje
Preferuję dziewczyny, które prowadzą się nienagannie

Gość gość
Ja preferuje dziewice :)