Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to moze zniechecic do mnie faceta?

Polecane posty

Gość gość

Mój facet czasami komentuje, ze jestem nieodpowiedzialna i takie tam. Ostatnio tak sie zlozylo, ze moje dwie wspollokatorki sie wyprowadzaja niedlugo z powodu tego,ze rachunki wychodzą wysoko w mieszkaniu... I teraz sie boje ,ze on pomysli,ze to przeze mnie ,ze nie da sie ze mna mieszkac i takie tam... A chcialam mu sie ostatnio pokazać w lepszym świetle, nawet nauczyłam sie gotować itd... Wiec myslicie, ze on teraz zle sobie o mnie pomysli? Tak naprawde to najbardziej z nas trzec tutaj dbałam o porzadek itd, tylko chodzi o rachunki, ale myslicie, ze on to zrozumie? Czy martwie sie glupotami?

Gość gość
tak, owszem, martwisz sie glupotami

Gość gość
martfisz sie gupotami dziecko drogie idz na spacer papu i nyny;-)

Gość gość
19:25- bo on na wszelkie zdarzenia zwala wine na mnie... Np poprzednie mieszkanie szło na sprzedaż dlatego sie musiałam wyprowadzic, a on na to, ze " Pewnie nie zachowywałam sie tak jak trzeba dlatego wlascicielka mi je wypowiedziala"... A teraz pewnie powie coś podobnego, albo co... Bo one sie wyprowadzaja dwie na raz bo sie zgadały, ze zamieszkaja w jakiejs tam kawalerce taniej

Gość gość
No moze macie racje ,ze sie martwie glupotami :) Ale tak juz mam... Moze za bardzo chce mu sie ostatnio przypodobac i za bardzo sie staram...Z drugiej strony ciesze sie ,ze sie wyprowadzila szczegolnie jedna bo straszna balaganiara z niej byla

Gość gość
Ja bym przede wszystkim pogoniła takiego dupka, który obwinia mnie nawet o sprawy ode mnie niezależne.

Gość gość
no on juz taki jest... Czasami nie wierzy, ze rzeczywiscie cos nie było moja wina itd...Ogólnie to on mnie chce " wychowac na zone" takie mam wrazenie

Gość gość
martwisz sie glupotami