Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hindus zlamal mi serce i zniszczyl zycie

Polecane posty

Gość gość

Bylismy 2 lata razem, mamy slicznego synka. Planowalismy slub i wspolne zycie. 3 dni po tym jak otrzymal europejska wize wyjechal do indii i....ozenil sie! Dowiedzialam sie ze udawal milosc do mnie na wypadek gdyby nie dostal wizy, wowczas ozenilby sie ze mna. W indiach mial caly czas narzeczona. Jego rodzina wiedziala o nas i nie zareagowala:-( ja sie pytam gdzie jest Pan Bog...:-(

Gość gość
Haaallllllllooooooooo

Gość gość
Pan Bóg miał pilnować twojej śmierdzącej dziury???

Gość gość
Dlaczego takie gnidy chodza po swiecie i zeruja na naiwnych dziewczynach

Gość gość
naprawdę jesteś tak głupia, że nie widziałaś, że czarnuchy wiążą się z białymi idiotkami tylko dla wizy??? w każdej gazecie o tym piszą w internecie również mało tego, oni wcale tego nie ukrywają jak można być taką debilką???

Gość gość
No teraz juz wiem.....:-( ale trudno mi sie z tym pogodzic co zrobil. Nie drgnelo mu oko zeby mnie tak oszukac. I zostawil mnie i synka:-(

Gość gość
Wiecie ze ja wszystko sprawdzalam? Mial juz papiery ale tymczasowe, sprawdzalam jego telefon, konto na fb, znalam jego rodzine ktora tez mieszka w europie..... No przez 2 lata naprawde zadnych ale to zadnych znakow ze cos moglo byc nie tak. I on byl troskliwy i opiekunczy. Jak tylko dostal stala wize zmienil sie w ciagu 2 dni w zupelnie innego czlowieka a o wylocie do indii powiedzial mi na 2 godz przed wylotem. Bylam serio w szoku.

Gość gość
Najgorsze ze skrzywdzil takze synka.

Gość gość
i jeszcze ci dziecko zabierze i wywiezie , oni tak robia :(

Gość gość
Tego nie podejrzewam bo skoro sie ozenil w tajemnicy przede mna to zonka pewnie nie ma pojecia ze on tu ma dziecko. narazie wypisuje smsy ze chce synka zobaczyc na co ja sie nie zgadzam. I nie zgodze sie nigdy.

Gość gość
Ale mowie wam najgorszy szok jak sie widzi druga twarz czlowieka z ktorym sie zylo. Doslownie dzien lub dwa po tym jak dostal staly pobyt przestal byc czuly, dobry, po prostu oznajmil mi ze leci do indii i juz. I przez 5 tyg sie nie odezwal. Pisal tylko smsy ze ojciec choruje. Przypadkowo dostalam od kogos info i zdjecia co on naprawde tam robi. Jego slubne zdjecia.

Gość gość
na zachętę daję 2/10

Gość gość
Cooooooo?

Gość gość
Wyrzadzil mi wielka krzywde :-(

Gość gość
Boze jedyny jaka kultura. Oszukiwac kogos, udawac milosc, zrobic dziecko, oszukiwac ta hinduska narzeczona tez bo ona przeciez nie wie co on tu zrobil..... To zadna kultura, to isc po trupach do celu, do europejskiego zycia. Jak oni sobie potem patrza w lustrze w morde?

Gość gość
autorko twój syn to bękart, który w starożytnej Grecji byłby wyrzucony na śmietnik

Gość gość
Sama sobie to zrobils , hindusi sami nie wybieraja sobie zon , to rodzice decyduja z kim on sie ozeni .

Gość gość
Muahaha... Sucker...

Gość gość
A ja nadal placze i cierpie :-( dowiedzialam sie w miedzyczasie ze oszukiwal mnie doslownie na wszystkich frontach. Zostalam sama z dzieckiem, zlamanym sercem, ponizona.. A on sobie lazi po tym swiecie zadowolony i dumny ze udalo mu sie oszukac biala. Gdzie jest Bog....... Codziennie sie modle zeby mnie wyciagnal z tego bagna. Gdzie jest......

Gość gość
Mozecie sobie mowic o mnie co chcecie. Bardziej niz on ponizyc mnie juz nie mozna. Ja go kochalam naprawde. Naiwnie i zwyczajnie. Skad mialam wiedziec ze to oszust? Cala jego rodzina wiedziala co zrobil. Kocham nad zCie swojego synka i nie jest zadnym bekartem tylko MOIM dzieckiem. Nie jego wina ze jego ojciec to dran i smiec.

Gość gość
No i co teraz z tym beżowym bachorem będzie? Biedne dziecko, niczemu nie winne, że ma głupią mamę i ciapatego tatusia.

Gość gość
Sama go wychowuje. I wychowam go na pozadnego czlowieka.

Gość gość
Ech Boze, nikt nie powie normalnego pocieszajacego slowa. Jakbyscie wszyscy byli nadludzmi..... :-(

Gość gość
Szanująca się polka nie da się dotknąć ciapatemu chociażby dlatego, że każda wie, że beżowe dzieciary mają przesrrrrane życie.

Gość gość
Tak? Dawajcie.... Dokladajcie wiecej.

Gość gość
Wyjedź do UK tam jest dużo takich jak ty. Zmieszasz się z nimi w tłumie.

Zachciałaś egzotyki , to masz efekty i nie dziw się , że inni tylko dokładają ,to normalne w kraju skrajnego nacjonalizmu

Gość gość
Cos jeszcze? Dawajcie, skopcie mnie jeszcze wiecej, i tak juz leze.