Gość kate25 Napisano Styczeń 31, 2016 Hej, czy któraś z was używała może tego ręczniczka makeup eraser do demakijażu samą wodą? wiecie może czy to działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eliza_wawa Napisano Luty 9, 2016 Dostalam cos takiego od kolezanki, ktora kupila to w stanach. Jak dla mnie rewelacja. Makijaz robie dosc mocny a rzeczywiscie wystarczy sama woda do zmycia. Minusem jest cena ale raz kupione i nie wydaje wiecej na jakies plyny ktore strasznie wysuszaly mi skóre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina393939e Napisano Wrzesień 13, 2016 Wlasnie kupilam zaciekawiona czy to dziala I rzeczywidcie dziala :d myslalam ze tuszu ni domyje dokladnie a nie trzeba bylo nawet szorowac tylko przylozyc I zaraz lekko potrzec. Fajne bo moja skóra nie ma uczulenia tylko na plyn micelarny za 70zl za butelke wiec na dluzsza mete jest to bardzo dobra inwestycja. Jedna scierka I zadnych wacikow itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach