Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca na słuchawkach Olsztyn. pomocy

Polecane posty

Gość gość

Hej. Jak wiecie różne sa opinie o każdym Call Center w Olsztynie. Jutro mam rozmowę w transcomie. Naczytałam się wielu negatywnych opinii i teraz nie wiem czy tam iść. Z drugiej strony chce gdzieś dorobić, a w tym mieście tylko tu każdego przyjmują :/ pracuje ktoś z was w którejś z tych firm? Gdzie najlepiej iść? Pomóżcie

Gość gość
Nie ma tu nikogo z Olsztyna? :o

Gość gość
Ja mieszkałam w Olsztynie jeszcze kilka miesięcy temu i kilkoro moich znajomych pracowało tam. Nikt miejsca zbyt długo nie zagrzał. To chyba mówi wystarczająco dużo. Najlepiej wyjedź z tego zadupia, bo bez znajomości to tylko kasa w markecie albo słuchawki.

Gość gość
No właśnie nie mogę wyjechać :/ nie mam możliwości nawet :/

Gość gość
A jak u ciebie z angielskim? Bo mogłabyś spróbować w np. CitiBanku.

Gość gość
Angielski podstawowy po szkole, caly czas się uczę w wolnych chwilach, także srednio.

Gość gość
No to trochę za mało. Ale ucz się. A jakiś inny język obcy znasz? Jakie masz wykształcenie? Zawód?

Gość gość
Ja zawsze jeżdżę na wakacje do Olsztyna bo bardzo lubię to miasto :) a jestem z drugiego końca Polski. Rok bez Olsztyna to rok stracony. Nie wiem co takiego ma to miasto ale nigdzie tak nie odpoczywam jak tam

Gość gość
gość dziś , bo tak na chwilę, na wakacje, Olsztyn to bardzo fajne miasto. Do życia już nie jest takie fajne.

Gość gość
Wypowiedzcie się na temat tych słuchawek. Ja wiem, ze na tym nie da się konkretnie zarobić, na początek na czas poszukiwania lepszej pracy moze być to, nawet jak tysiąca nie zarobię, aby sie czymś zająć. Tylko chodzi mi o to, czy jest taka firma, która nie wykorzystuje ludzi, gdzie szefostwo nie wisi nad glowa i nie straszy zwolnieniem, kara itd, gdzie można spokojnie pójść do łazienki, a nie wtedy gdy jest na to określony czas, albo nie ma go wcale. Jest taka firma?

Gość gość
Magisterka z filologii polskiej, zawód nauczyciel. Skonczylam w czerwcu. Wiem, słabo. Chce jeszcze cos zrobić, ale też miec jakas prace tymczasową, dlatego pytam o słuchawki.

Gość gość
Przecież ci napisałam, że wszyscy moi znajomi stamtąd uciekli. Narzekali na śmieciowe umowy, marne zarobki i fatalną atmosferę, ale to możesz i w internecie wyczytać. Ponoć lepiej jest na słuchawkach u operatorów komórkowych.

Gość gość
Widziałam, co napisalas. Tylko juz odpowiedziałam, ze nie mam możliwości stąd wyjechać :(

Gość gość
Twoi znajomi pracowali tylko w transcomie czy w innych firmach tez?

Gość gość
Na słuchawkach głównie w Transcomie. Same złe wspomnienia mają z pracy. Bo na szkoleniu to złote góry im obiecywali. Ale ktoś potem pracował na infolinii w bodajże PLAY i nie było tak źle.

Gość gość
W transcomie to jest właśnie Play....

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
W*********j z tym Namysłowem

Gość gość
Up

Gość gość
hej, jezeli jestes zainteresowana opiniami innych na temat pracy to mozesz sporo poczytac na gowork :)

Gość gość
Najlepiej jest isc samemu do takiej pracy..nawet i na jeden dzien aby przekonac sie na samym sobie czy to praca dla nas. Niektorzy pracuja na sluchawce po kilka lat a niektorzy nie daja rady nawet miesiac. Ja naleze do tej pierwszej grupy. Jezeli chodzi o jakas firme to Telbridge - tutaj pracuje i moge polecic. Sympatycznie jest