Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Salon Urody Daria Łódź OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o tym salonie urody ? Ktoś z was robił sobie tutaj przedłużanie rzęs?

Gość gość
Ja robiłam!!!! Świetne... jeny jak zobaczyłam moje nowe rzęsy to nie mogłam się nadziwić. piękne... długie... do nieba... No a za samo przedłużenie zapłaciłam grosze.

Gość gość
a ja tam wolę usługi fryzjerskie pani Daria zawsze wie co robi, i robi to naprawdę dobrze jej niesamowita pasja i zaangażowanie zdziałają cuda

Gość gość
widziałam ich nową stronę www - super zrobiona a co do usług - praktycznie nie mam się do czego przyczepić jestem zadowolona, bo i ceny są atrakacyjne

Gość gość
możecie mi dać link do tej ich strony www? bo nie mogę poszukać a o salonie pierwsze słyszę, mimo iż mieszkam w Łodzi już jakiś czas

Gość gość
oto ich strona www : www.salonurodydaria.pl pozdr

Gość gość
super salonik :) niedrogi, bardzo kameralny, ale z profesjonalną , miłą obsługą to mnie się podoba!

Gość gość
w salonie urody daria można nie tylko skorzystac z usług fryzjerskich, ale również wypić pyszną kawę i spędzić miło czas w babskim gronie uwielbiam ten salon :)

Gość gość
No i po co ?Brak klientów ? Same sobie robicie reklamę .... Ja właśnie z przekory napewno tam nie pójdę!

Gość gość
kto nie chce iść, niech nie idzie, ja wiem jednak, że lepszego fryzjera niż pani Daria w Łodzi nie ma :)

Gość gość
co sądzicie o tym bezpiecznym systemie koloryzacji oferowanym tutaj ?

Gość gość
system olaplex? fajna sprawa, powiem tobie że różnicy w pokryciu farby nie ma, a dodatkowym atutem jest to, że jest to bezpieczna metoda koloryzacji :) jak lubi farbować włosy,to ta metoda jest super!

Gość gość
czy aby na pewno ta metoda jest bezpieczna? efekty koloryzacji takie same jak po zwykłym farbowaniu ?

Gość gość
całkowicie bezpieczna,efekt jak po klasycznym farbowaniu jak koloryzacja włosów to tylko olaplex uważam, że ta metoda daje większe możliwości , no i co najważniejsze nie uszkadza w ogóle włosków

Gość gość
ile kosztuje farbowanie tą metodą?

Gość gość
polecam szczególnie przedłużanie rzęs wykonawstwo na najwyższym poziomie podoba mnie się jakośc wykonania warto zaufać pani darii, bo jest to kobieta pełna pasji, doświadczenia i zaangażowania

Gość gość
a kto wykonuje to przedłużanie rzęs? pani daria? ona chyba wykonuje usługi fryzjerskie, czy ma kogoś do pomocy jako kosmetyczkę?

Gość gość
właśnie też jestem ciekawa, bo kiedyś ktoś był, ale dawno mnie nie było w łodzi i nie wiem chętnie bym poszłam na przedłużenie rzęs, bo z tego co kojarzę, to był to tani zabieg a wiem też jaki efekt daje ;)