Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzakochanaaa

zakochałam się w żonatym

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Nie kontynuujcie tematu to autorka da sobie spokój i przestanie o nim pisać a to już połowa sukcesu. X Jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki autorka odkocha sie jak przestanie pisać. Połowa sukcesu będzie jak ograniczy z nim kontakty do minimum, jak to się mowi co z oczu to i z serca.

Gość gość
Ale autorka z tego co i jak pisze wcale nie chce ograniczać kontaktu

Gość gość
A co on mówi o swojej żonie? Pewnie ze jej nie kocha, że nie sypiają ze sobą, że nic ich nie łączy

Gość gość
No dobra ale jakciągle o nim pisze a co z tym się łączy gada o nim no to jak ma zapomnieć a wy zamiast uciąć temat to jeszcze kotynuujecie i zmuszacie ja do refleksji o nim.

Gość gość
ona i tak nie posłucha bo jest zakochana nawet nie wie dlaczego. Po prostu facet się cieszy że głupia idiotka za nim lata

Gość gość
My próbujemy jej tylko pokazać że to nie ma sensu że się uczepiła mrzonki i wydaje jej się że zakochana bo facet jej głodne kawałki sprzedaje. Zresztą i tak już umilkła

Gość gość
gość dziś Ale autorka z tego co i jak pisze wcale nie chce ograniczać kontaktu X Napisała, ze głupio tak nagle zerwać kontakt całkowicie, o ograniczeniu nic nie napisała.

Gość gość
Mówię koniec tematu, ona się nie będzie nakręcać i może zajmie się czymś pożyteczniejszym.

Gość gość
głupio nie głupio ale by pasowało skoro sytuacja jest jaka jest. znajomości czasem się rozpadają

Gość gość
Zna go kilka miesięcy w tajemnicy przed żoną jakby wszystko było ok poznałaby i ją. a tak bawi się obiema

Gość zzzakochanaaa
"A co on mówi o swojej żonie? Pewnie ze jej nie kocha, że nie sypiają ze sobą, że nic ich nie łączy" NIGDY NIE POWIEDZIAŁ ZŁEGO ZDANIA, NAWET JA CHWALIŁ.

Gość zzzakochanaaa
"Napisała, ze głupio tak nagle zerwać kontakt całkowicie, o ograniczeniu nic nie napisała" OGRANICZYŁAM, ALE TO NIC NIE DAJE. Moze przejdzie po 3mc? ;)

Gość zzzakochanaaa
"Dziewczyno, on żonę zdradza wiec nie na szans na Twoja miłość, bo Cię też odstawi " pisanie ze sobą to zdrada?

Gość zzzakochanaaa
"Albo niech cię przeleci zobaczymy czy dalej będzie o ciebie zabiegał jak dostanie to czego chce. Bo jemu tylko o to chodzi" MOZE I DOBRY POMYSŁ, ALE RACZEJ SIE NA TO NIE ZGODZĘ

Gość gość
Chwali ale ciebie podrywa?. Obudź się po prostu chce cię przelecieć i tyle później pisanie rozmowy spotkania się skończą No albo jest jeszcze opcja że on cię traktuje TYLKO jako koleżankę np. z pracy czy coś a ty się wkręcasz i wmawiasz sobie że cię podrywa

Gość gość
Jak wygląda to podrywanie?

Gość gość
Nie wierze ty chyba sama ze sobą rozmawiasz, bo nie wierze że ludzie dalej drążą ten temat.

Gość zzzakochanaaa
ok dzieki za odpowiedzi ;) bardzo pomogło...urwe to ;)

Gość fufufycucgość
Wiecie co? Zdrada to najgorsze co mozna zrobic drugiej osobie. Ja mojego meza nigdy nie zdradze, jestem tego pewna ale gdyby on mi to zrobil, z jakas ciulnieta szmata to zyczyla bym obu tego samego! Tego cierpienia, zlosci, zalu i tesknoty! "Nie rob nikomu co tobie nie mile". Wspolczuje Wam braku kregoslupa moralnego, ludzkiej przyzwoitosci. Jestescie jak zwierzeta w dziczy, tez rozumu nie macie! Tylko instynkt, pociag do piertolenia sie z kim popadnie kosztem zycia innych ludzi. Kobiety schodza na psy razem z facetami, a zachorowalnosc na raka szyjki macicy rosnie wraz z iloscia zainfekowanych k***sow ktore was penetruja!

Gość gość
zzzakochanaaa dziś ok dzieki za odpowiedzi oczko.gif bardzo pomogło...urwe to X Po co urywac fajną znajomość, z jego strony też może się coś zrodzić. Najlepszym rozwiazaniem jest nic nie robienie, jak ma coś być to będzie jak nie to nie będzie. Czas zrobi swoje :)

Gość zzzakochanaaa
uważam tak samo, dlatego sie nie p*****le z zonatymi. To ze sie zywi do kogos uczucie, nie moja wina..wazne co sie z tym uczuciem zrobi

Gość zzzakochanaaa
gość dziś dzieki tez tak uwazam ;)

Gość gość
Jeeeju, znowu temat o zonatym. Czemu mam dziwne wrazenie, ze tematy typu "zakochalam sie w zonatym,ratunku" pisza kobiety, ktore wczesniej zakladaly tematy typu "mam swietny seks z zonatym, zazdroscicie mi, co?" nie wspolczuje ani troche. Urwij kontakt natychmiast i zajmij sie czyms pozytecznym. Dlugo po Tobie nie bedzie plakal.

Gość zzzakochanaaa
"Czemu mam dziwne wrazenie, ze tematy typu "zakochalam sie w zonatym,ratunku" pisza kobiety, ktore wczesniej zakladaly tematy typu "mam swietny seks z zonatym, zazdroscicie mi, co?" nie wspolczuje ani troche" TO JEST MOJ PIERWSZY POST NA KAFE

Gość gość
Zakochać się bez przyczyny może tylko małolat. On musiał cię jakoś zachęcić. Bo zauroczenie wyglądem szybko mija

Gość zzzakochanaaa
gość dziś , co to za znaczenie? nie taki jest temat postu

Gość gość
zdanie jak najbardziej na temat. Ty uważasz że się zakochałaś a ja pytam dlaczego? Zachęcał cię jakoś? Czy po prostu jest miły a Ty się nakręcasz.

Gość gość
dalej nie wiadomo gdzie go spotkałaś w jakich okolicznościach się spotykacie co on do ciebie pisze

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem, kobieto mloda i niedojrzala. Napisalam ,ze to kolejny temat o zonatym jaki widze na kafe, jeden z wiieeeelu a nie ze Ty piszesz kolejny raz. Jesli tutaj ktos ma Ci dobrze doradzic a nie tylko Cie wysmiewac podaj wiecej szczegolow. Jak na moj gust to Ty sie zauroczylas i sama w sobie to podsycasz, zobacsysz inna ladna buzie i tez sie "zakochasz"

Gość zzzakochanaaa
"Ty uważasz że się zakochałaś a ja pytam dlaczego? " a ja sie pytam jak sie odkochac ;)