Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniatosia13

Rzecz o odchudzaniu z mega wagi ! zapraszam panie z wagą dużo większą niż 100 kg

Polecane posty

Wróciłam ze spaceru zmarznięta. Ależ pustki dzisiaj.

Gość gośćulcia
Hej dziewczyny! czy mogę się do was dołączyć?moja waga to ponad 100 kg.nie mam wagi więc nie wiem dokładnie.muszę coś ze sobą zrobić bo okropnie wyglądam ,żle się czuję,grozi mi cukrzyca.Podziwiam Was dziewczyny że ćwiczycie-bo ja nie mam siły,potańczę parę minut i oddechu nie mogę złapać.CO Zrobić by tak mocno nie chciało się słodyczy?tylko silna wola? kiedyś udało mi się schudnąć w rok 20 kg ale wtedy poroniłam i rzuciłam swoją dietę czego bardzo żałuję.Potrzebuję wsparcia i kopa w ......pozdrawiam

Gość vitavitella
Jasne zapraszamy :) Podsumowanie dnia: ŚNIADANIE: Kanapka z pasztetem Obiad: Noga kurczaka, marchewka, ziemniaki, groszek Kolacja: Dwie kanapki Aktywność brak

podsumowanie wczorajszego dnia 1 - sok wielowarzywny, dwa jabłka, kawa 2 - leczo, pomidor, kawałek świezego ogorka, herbata mietowa 3 - zupa pomidorowa aktywnosc - spacer - 5,5 km, 4 - ziemniak, kapusta gotowana 5 - awocado, pomidor, szczypiorek dziewczynki - milej niedzieli i dłuuuuugich spacerów życzę gośc ulcia - pisz, szukaj u nas motywacji, chudnij :D - zapraszamy

Gość Uparta 51
Hej dziewczyny :-) co to się porobiło ? Wymiękniecie ? No kobietki nie róbcie mi tego :-) proszę !!!

Gość gość
Super dziewczyny się trzymacie, gratuluję. W odchudzaniu trzeba ciągle sobie powtarzać : wybieram ciastko czy fast food, które jadłam tysiące razy czy zdrowie i ładny wygląd. Kiedy najdzie was ochota na podjadanie, trzeba wiedzieć że grzeszki wydłużają wasz czas na osiągnięcie celu.

Uparta jestem, to Ty wczoraj nie zaglądałaś:P Ulcia oczywiście, że ćwicz silną wolę! Jedz regularne i ciepłe śniadania. A ponadto"Jedz słodko i nie miej wyrzutów sumienia! Ludzki organizm jest tak precyzyjny, jak szwajcarskie zegarki. Ma nawet nad nimi olbrzymią przewagę, bo zegarek może naprawić tylko dobry specjalista, a organizm potrafi się uzdrowić sam. Należy go tylko uważnie słuchać. Nie trzeba zgłębiać skomplikowanych tablic pokazujących różne obiegi energii w organizmie, by wywnioskować, czego nam potrzeba. Organizm jest inteligentny i wysyła precyzyjne sygnały. Wsłuchujmy się w nie uważnie! Kto nie miał kiedyś ochoty na coś słodkiego? Jeśli organizm domaga się słodkiego, należy mu to dać, dobrze wpływa na nasze zdrowie i samopoczucie. Ale uważajmy, byśmy przypadkiem nie zrobili sobie krzywdy. Na hasło „słodkie” nie jedzmy ciastka z kremem. Nie należy mu aplikować „słodkiego” ciasteczka, lecz coś prawdziwie słodkiego, np. czereśnie, rodzynki czy marchewkę, kukurydzę, awokado, banany, jajka, cynamon. No i pamiętajmy o umiarze!

Gość SlodkaZurawina
Hej laseczki moje. Ja wczoraj trochę pozmienialam w domku drukowalam nasze zdjęcia zrobiłam z nich w antyrakietowej niezły miszmasz :) wygląda cudnie:) ale potem jak mnie wzięło wypadła mi plomba z zęba cała noc wylam z bólu. Kurczę co za piekielny bol. Nie wiedziałam czy głowa o ścianę walić czy co ze sobą robić dziś już znacznie lepiej jestem po śniadaniu. Zobaczymy co dalej młody jeszcze chory ale mały spacer na pewno zrobimy dla zdrowia

Gość SlodkaZurawina
A i widzę że nas przybywa. Kurczę wczoraj kupiliśmy sobie piękną czarna satynowa pościel z czerwonymi różami :) miało być tak namiętnie a tu dupa hihi

Jestem, My wczoraj i dzisiaj trochę świętujemy. rocznice slubu. Mamy 29 lutego. no i wszyscy pamiętaja, bo to taka charakterystyczna data. Wczoraj wieczorem zrobiłyśmy z córką dla gości pyry z gzikiem. :). Potrawa u nas zupelnie nieznana. To tak trochę dla zabawy. Ale wszystkim smakowalo. Ja pierwszy raz jadlam rok temu w Poznaniu. Wczoraj też się skusiłam na jedną sztukę , czyli zjadlam kolacje niezgodnie z dietą , no i jest skutek. Wynik na wadze. No jeszcze zjadlam malutką, babeczkę na slodko. To jest przerażające, że taki mały grzeszek i waga wieksza o 400 g. :(. Dzisiaj rodzicom serwuję indyka - moge zjeść. :)

Gość Uparta 51
Alhea sorry :-) wczoraj miałam dziwny dzień ;-) moje koleżanki zrobiły mi nalot z masą alkoholu i pyszności ;-) których się bardzo wystrzegałam :-) ale nie do końca mi się udawało :-( niestety Tak naprawdę dopiero mi się udało ich pozbyć ( przy całej sympatii dla nich :-) ) można rzec nareszcie :-) Tak więc nie bardzo miałam czas tu zaglądać a już na pewno nie byłabym wczoraj dobrym motywator em :-( winko było pyszne :-) były i tańce :-) ale te babskie sabaty mnie wykończą :-)

Gość Uparta 51
Witamy nową łaskę Ulcie fajnie że chcesz być z nami :-) Alhea patrze na twoje wyniki i nie mogę z zachwytu !!! Ty już masz bliziutko do naszego planowanego rozmiaru :-) ogromne gratulacje!!!! Słodka to dopiero się wycierpiałaś :-( trzeba było pojechać na Polną tam mają dyżury stomatolodzy albo by ci podali gdzie trzeba się udać (nie ma nic gorszego niż ból zęba :-( no jeszcze te moje skubane migreny ) Jerta gratuluję super wyniku 29 lat to już coś zwłaszcza w dzisiejszych czasach kiedy średnia pożycia małżeńskiego wg badań prof Izdebskiego to 7 lat (to jednak nie jest tak źle jak pisałaś :-) ) A te pyry z gzikiem to moja ulubiona potrawa !!! Tylko teraz na jogurt cie a nie na śmietanie :-( ale ziemniaki muszą być gotowane w mundurkach :-)

Uparta:):) podoba mi się to Twoje przywoływane do porządku:) Wczoraj jadłam kaszę jaglaną z orzechami i migdałami, omlet z dwóch jajek na maśle łosoś grillowany z kalafiorem gotowanym zupę krem z dyni piłam wino i dzisiaj mam 92,2. Już niedługo będzie bałwanek z przodu.Hurra!

Uparta a Ty, jeśli to nie tajemnica, jaki masz małżeński staż? Jeszcze zostało, oj zostało do tego rozmiaru, ale z każdym dniem coraz bliżej:) Staram się nie podjadać i nawet nie czuję, że jestem na diecie.

Gość Uparta 51
Alhea znalazłam wymiary do których muszę dążyć Biust ....90-93 Pas.......74-77 Biodra. ..99-102 Tak więc w biuście i biodrach mam do oddania komuś ;-) po 17 cm a w pasie aż 23 cm oj ciężka praca mnie jeszcze czeka !!!! Ale dam rade !!!! Wszystkie damy rade !!! Człowiek jest silną istotą :-) UlCIA kochana łaknienie słodyczy świetnie zaspokajają suszone owoce (z umiarem ) :-) jeśli musisz zjeść coś słodkiego to lepiej i zdrowiej to niż ciacho :-) Alhea jak widzisz tobie już mało brakuje :-) do tej 40 ale nas nie opuszczaj jak już będziesz super laska :-)

Jerta to tylko woda, niemożliwe żeby tyle przytyć od jednej pyzy:) Na jakiej jesteś diecie? Słodka jak Ci idzie na gacy? Jak na wadze? na początku bardzo szybko spada.

Oj to więcej niż 15 w pasie muszę się pozbyć. No ale kilosów też więcej, tak mniej więcej 1kg to -1 cm.

Gość Uparta 51
Mój staż małżeński to 35 lat no i 5 lat studiów razem :-) o rany!!! Ale jestem stara :-( Alhea proszę nie rób mi tego !!! :-)

Uparta gratulacje! jak czytałam o s, pomyślałam, że to zasługa nowego partnera:):P

Gość SlodkaZurawina
Uparta tylko podziwiać ciebie i twojego malzona :) kurczę marzę o tym żebyśmy my z moim facetem też tak zawsze byli :)

Gość Uparta 51
Dzięki kobietki:-) tak sama teraz widzę że to niezłe osiągnięcie !!!ale to nasze wspólne staranie o to żeby w tym związku było ciepło i bezpiecznie :-) no a namiętność to po prostu szczęście (podobne temperamenty) i spory romantyzm mojego męża :-) ALE MAM FARTA :-) Alhea to moja pierwsza prawdziwa miłość ( no i mam nadzieje że tak zostanie ) :-)

Gość Uparta 51
Słodka na pewno wam się uda :-) Życzę Ci tego z całego serca !!! Ale pamiętaj że nie zawsze jest tak słodko :-( kryzysy są wpisane w nasze życie trzeba tylko się na nich uczyć :-) wg Eriksona nasze życie to fazy kryzysów które nas kształtują :-) tak więc nie poddawać się przy byle podknięciu !!!! Tego wam wszystkim życzę !!! Bo to dotyczy każdej dziedziny życia :-) naszego odchudzania też !!!!

Witajcie dziewczyny.Wczoraj znowu miałam awarię internetową.Ale dzisiaj mam nadzieję będzie ok.Trzymam się, ale weekendy są ciężkie.Dziś na tvn style oglądałam fajny program o odchudzaniu.O 19;45 będzie powtórka jak ktoś ma ochotę.Za to wczoraj z nudów powyciagałam ubrania które nosiłam kilka rozmiarów temu.Przekrój od 40-46.Nawet buty na obcasie wygladają lepiej na nodze.Myślę że za jakieś 5 kg.część z nich będzie pasowała jak ulał.I o dziwo większość z nich jest kolorowa a nie jak teraz czarna.Bardzo mi to poprawiło humor.Czego i wam życzę bo niedziela u mnie bardzo słoneczna!!!

Uparta ja mam 32 rocznice slubu w lipcu :D Kiedy to zlecialo :D dzisiaj mam zaliczony 4,5 km spacer brzegiem morza :D piekna, słoneczna pogoda poprawiła mi humor :D althea - też mysle o 15 kg :) iza ja zazdroszczę Ci tego "zdrowotnego" efektu, który osiągnęłas dzieki swojemu odchudzaniu :D chociaż musze przyznać ( i co mnie bardzo cieszy) moje biodro i kolana są w znacznie lepszym stanie ( czyt. mniej bolą) ale to pewnie zasluga głównie rehabilitacji która miałam w styczniu, ale też może troszkę pomogłam sobie ubytkiem kg :D

Gość Uparta 51
Ella super że tyle lat razem :-)) to znaczy że nie jestem jakimś dziwadem :-) Nawet nie wiesz jak mi się już marzy lato i plaża nad morzem :-) uwielbiam tam przebywać :-) a w tym roku dodatkowo nie mam zamiaru robić za parawan :-)) Izunia mówiłam że takie buszowanie w garderobie potęguje motywację :-) fajnie jest znów założyć szpileczki (z naciskiem na założyć a nie wcisnąć :-)) ) ?

Kochane ja mam 24 rocznicę slubu, Ale braliśmy go 29 lutego, to rocznicę mamy co 4 lata :). Elle - a gdzie Ty mieszkasz, że spacerujesz brzegiem morza? Może gdzies blisko mnie ? :). Powiem Wam, ze coraz lepiej mi z tą dietą od pani dietetyczki, Jedyne czego absolutnie nie mogę to platki owsiane. Moje jelita bardzo cierpią po nich. Myslalam o bezglutenowych, ktoraś z Was je stosuje, Ale to chyba mocno przetworzona, zmodyfikowana żywność. Milej niedzieli kobietki. U nas pięknie słonko.

Gość gośćulcia
Witajcie dziewczyny,udało mi się pójść na spacer 6 km z moim mężem i nie zjeść nic ze słodyczy.Obiecałam dziś mężowi że do pażdziernika zchudnę z 20 kg conajmniej.Zaparłam się że poprawię kondycję bo marzę o wakacjach nad morzem-nigdy nie byłam.Chciałabym zwiedzić trójmiasto z moimi chłopakami.Jutro kupię wagę to Wam napiszę ile ważę.

Gość gośćulcia
Witajcie dziewczyny,udało mi się pójść na spacer 6 km z moim mężem i nie zjeść nic ze słodyczy.Obiecałam dziś mężowi że do pażdziernika zchudnę z 20 kg conajmniej.Zaparłam się że poprawię kondycję bo marzę o wakacjach nad morzem-nigdy nie byłam.Chciałabym zwiedzić trójmiasto z moimi chłopakami.Jutro kupię wagę to Wam napiszę ile ważę.

Gość gośćulcia
jerta wszystkiego najlepszego!!!!

Gość gość
Wow, temat nieźle wystrzelił od niecałego miesiąca. Na początku wspominaliście o hipnozie na odchudzanie, czy to musi być hipnotyzer? Bo ja na przykład znalazłam gotowe nagrania http://skarbnicazycia.pl/q/?keywords=odchudzanie do odchudzania, myślę że w taki sposób można by się wspomagać.