Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musze przyznac wam racje...

Polecane posty

Gość gość
Hormony buzują albo i nie. Zachowanie tego faceta jest co najmniej chamskie.

Gość gość
Te przykłady są śmieszne? To gratuluje bycia z pseudomężczyznami. Ale nie każda lubi brać bylekogo. Ja w ciąży nie jestem, studiuję. NIGDY nie usłyszałam od swojego to co usłyszała autorka. NIGDY nie usłyszałam, że "to moje a to twoje", nigdy nie powiedział mi, że mało robię, jak mam problem, jestem chora NIGDY nie usłyszałam "nie jestem gotowy by o tym rozmawiać", nie szlaja się po barach itd. A też nie jesteśmy ze sobą rok czy dwa. Sądziłam, że miłość i szacunek w związku to norma. Jak widać nie dla każdego. Autorce radziłabym odcięcie się od niego. Dobrze ktoś radził, niech się stara o mieszkanie z gminy. Samotna matka która pracowała, ma macierzyński itd ma duże szanse

Gość gość
18.39 Obserwuję ten temat szkoda mi tej dziewczyny to ja jej doradziłam mieszkanie z gminy.Ona jest w ciąży a ten gnojek ja traktuje jak ścierę.

Gość gość
Droga autorko Sytuacja prawie, że taka sama jak moja. Różnica jedynie w tym, że ja już mam 7 miesięczne dziecko, a i nie mieszkamy sami a u jego rodziców co jest dodatkowym problemem w tej parowej sytuacji. Jestem w twoim wieku, też byliśmy długo razem przed ślubem i ciąża. Klapki tak samo jak tobie spadły mi po ślubie i po zamieszkaniu razem. Z każdym dniem żałuję coraz bardziej że nie odeszłam od niego zanim zaciazylam. Ten związek to jeden wielki dramat. Już w ciąży było tragicznie, zero zrozumienia, zero uczuć, ciągły płacz. Nie umiem się z tym pogodzić, że zmarnowalam sobie życie najlepsze lata młodości. Nie mam siły na kłótnie, bo i tak zostaje szybko zgaszona nie umiem uargumentowac swojego zdania w ogóle, podałam się. Nie ma u nas przemocy, ale jest i bez tego źle. Wyciągnęłam z tego wnioski, ale teraz to mogę sobie jedynie je w buty wsadzić.