Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Bernadett

Chciałabym a boję się.

Polecane posty

Gość gość
Zona:( jak kompletnie brak męskich osobników to kiepsko, ale z drugiej strony fajnie bo jak się pojawi jakiś z zewnątrz to ma branie:)

Gość ZupełnieNatemat
W pracy chyba idealne połączenie to mieszane. Sami faceci, a tym bardziej same kobiety raczej się nie sprawdzają ;)

Gość gość
Zona to może przyjechać do Ciebie do firmy może będę mógł coś załatwić?:)

Gość ZupełnieNatemat
Z męskiej perspektywy lepiej jak jest więcej kobiet. Kobiety mają w naturze już tak zakodowane, że jak jest mało facetów to rywalizują, faceci zaś potrafią jakoś ułożyć te relacje między sobą ;)

Gość gość
Z kobietami ciężko wytrzymać w pracy. Jedna drugiej świnie podkłada, obgadują ludzi, podjudzają poza plecami, rywalizują o facetów, jedna drugiej ciągle czegoś zazdrości.

Moja pierwsza praca: kilkudziesieciu facetow, 5 kobiet. "Dzien dobry" z ust kolezanki brzmialo sto razy bardziej chamsko niz "k***a" kolegi zza sciany :-D Gosciu- moze powinienes :-)

Gość gość
islamiści rozgryźli już dawno system jak postępować z kobietami i z jednym mają spokój

Gość gość
ale obiecaj co atrakcyjnego w twojej firmie mogę załatwić?;)

Gość gość
Żona Wymagająca dziś Moja pierwsza praca: kilkudziesieciu facetow, 5 kobiet. "Dzien dobry" z ust kolezanki brzmialo sto razy bardziej chamsko niz "k***a" kolegi zza sciany Gosciu- moze powinienes x widziałem tyle krzywd wyrządzonych przez kobiety na bogu ducha winnych ludziach, że to mnie utwierdza w przekonaniu jak bardzo jest cośnie tak z tą kobiecą natura

Gość ZupełnieNatemat
I zazwyczaj w te swoje gierki wciągają biednych zupełnie niczego nieświadomych facetów :D

Gość gość
Żona Wymagająca :) swoimi finansami zajmuje się sam i to całkiem nieźle , chyba ze się chcesz zająć moimi wydatkami ...całkiem Atrakcyjnie:) a jak dziś atrakcyjnie ubrana?:)

Gość gość
ZOna;)

Gość Pani Bernadett
Lubię to co robię. Więc tak łatwo od pracy nie można mnie odciągnąć :) ZupelnieNaTemat. Tak. Masz rację. Tylko nawiazywales do maila, więc odpowiedziałam, nie potraktowałam tego jako "kosza". Jedynie jako wyznaczenie granic. Szanuję to;) Praca w zespole, gdzie są i kobiety i mężczyźni wpływa pozytywnie na rozwój firmy i produktywności pracowników. Burza mózgu, doświadczenie obojga płci ma same pozytywne spektrum działania. O ile jest to współpraca a nie wyścig szczurów; )

Gość ZupełnieNatemat
Kosza? Gdzie ja mógłbym dać kosza takiej dziewczynie ;) Co najwyżej owoców :D

Gość gość
a cóż to za okrągłe zdania?:) w PR pracujesz?:)

Gość Pani Bernadett
Kosz owoców? Banany, truskawki i gruszki. Uwielbiam;) Ktoś wcześniej napisał, ze ładnie dałeś mi kosza wiec się do tego odnioslam;)

Gość ZupełnieNatemat
Fajny prezent co? Myśle że przyjemnie mógłbym cię czymś takim zaskoczyć ;) Nie doczytałem tego o koszu. Ktoś chyba nie zrozumiał o co mi chodziło ;)

Gość gość
Pani Bernadett :0 pewnie z tego kosza najlepiej lubisz bananay;) duuuze:)

Gość Pani Bernadett
Najzwyklejsze zdanie:D Choć koniecznym jest mieć jakiś zasób słownictwa w kontakcie z klientami, choć niejednokrotnie odczuwam niezrozumienie przez osoby trzecie, wtedy przechodzę na Polską gware :D

Gość gość
To TCC/Kosmata:O:O:O:O

Gość gość
to z klientami tez masz kontakt?:)

Gość Pani Bernadett
Wczoraj mąż mi przyniósł skrzynkę jablek:D może dlatego ze nie przepadam. Taka milosc;) Nie przesadzajmy. Nie podniecam się na widok banana. Bardziej ogorka:D