Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

badanie HCG, ciąża, pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Pisze do was poniewaz mam spory problem. Mam objawy ciazy, nie mam okresu, rosna mi piersi,brodawki robia sie brazowe i sutki tez. Mdli mnie, czuje jakies dziwne parcie w brzuchu, takie lekkie. Jest mi ciągle slabo, kreci mi sie w glowie. Chodze czesto siku. Mam śluz ktorego nigdy wczesniej u siebie nie widziałam, zawsze mialam przezroczysty a teraz wyglada jak sperma ? Cos w tym stylu, jest taki mleczny. Tydzien temu mialam lekkie klucia w jajnikach, ale znikly. Ostatni stosunek mialam 3 tygodnie temu. Czuje sie zle od 2 tygodni. Bylam na badaniu hcg calkowitym i wyszlo 0,28. Skoro to nie ciąża to co to moze byc ?! Na razie nie moge isc do lekarza :(

Gość gość
Dodam jeszcze ze na piersiach wyszly mi żyły...

Gość gość
Zaburzenia hormonalne najwyraźniej. Po 3 tygodniach beta wykazałaby ciążę. Pozostaje ci tylko jak najszybciej wybrać się do ginekologa.

Gość gość
Niektore objawy mozesz sobie wkrecac...sutki ciemnieja duzo pozniej...ile ci sie spoznia okres?

Gość gość
No ciąża to nie jest, objawy ciaży masz bo może myślisz o tym. Ile się spoźnia okres? Tydzień po stosunku raczej nie ma się objawów.

Gość gość
Okres miałam juz mieć 3 tygodnie temu. Z chlopakiem sie nie zabezpieczalam , stosowalismy przerywany

Gość gość
No to po takim czasie, to beta juz by byla wysoka. Nie jestes w ciazy...Zaburzenia hormonalne albo jakies guzy...idz to gina, zrob hormony i usg...

Gość gość
Zrób jeszcze raz badanie ale beta HCG (b-HCG) a nie total HCG. Do monitorowania ciąży zaleca się właśnie badanie bHCG.

Gość gość
Pojde do lekarza to moze mnie wysle. Badanie robilam prywatnie bo chcialam uniknac kolejek, ale to raczej nie ciąża co nie ? :P

Gość gość
W labolatorium zalecili mi calkowite bo powiedzieli ze lepiej wykrywa od samej bety