Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna sytuacja z dziewczyną, co myśleć o tym?

Polecane posty

Gość gość
Wiec jestes ENTP. czy w takim razie typ tej dziewczyny to Counselor (INFJ)? :)

Gość gość123456789
"i co o tym myśleć? to normalne? " ja ostatnio poznałam w podobny sposob mezczyzne..wiec raczej to normalne, a w moim przypadku, pierwszy raz w zyciu takie cos doswiadczyłam

Gość gość
z tym mbti niedokładnie te, ale gorąco mnie więcej.. to nie jest typowe.. tutaj chodzi o jakąś dziwną psychologiczną zgodność, coś głębszego to tak jakby sobie np. wymarzyć idealny samochód, potem zdać sobie sprawy że taki nie może jednak jeżdzić po ulicy, potem nagle go widzisz na parkingu tylko właściciel wybier sie gdzieś na delegację .. jakaś rzeźnia

Gość gość
introwertyczki wrażliwe są jak dzikie konie na prerii, ten kto jej posiądzie będzie szczęśliwcem na wieki ;-)

Gość beatarom
Do autora, skoro pasujecie do siebie to sie bierz za nia i tye...po co myslec na tym?

Gość gość
po co? bo jeden błąd i jej nigdy nie zobaczę, nawet wiadomości nie odbierze.. muszę jakoś przejść przez fazę kryzysu, którą ona sobie wymyśli lub już wymyśliła. Kobiety nie są proste.. nawet jak sytuacja jest czysta to ZAWSZE coś wymyślą żeby nie było za łatwo.. w końcu jakoś muszą nasz przetestować. Problem też w tym że które dziewczyna przyzna się że lubi danego faceta, prędzej zginie niż się przyzna, tylko ona nie wie jak to widać na zewnątrz :-) Jednym słowem chyba musze się ujawnić i zaryzykować że pewnie i tak będzie niedostępna i udawała "tajmniczą"

Gość gość
charakterystyczne dla typow intuicyjnych ;) ja jestem intj i wiem o czym mowisz.

Gość gość
przecież nie powiem jej, że ten jej cały typ akurat na mnie nie działa i całe te jej barykady psychologiczne sa bez sensu.. najgorsze ze jak ją widziałem w ogóle nie patrzyłem nia nią jak typowy facet, tzn. wiadomo na co tylko zastanawiałem się ciągle co ona myśli i czuje, to straszne dla faceta, ona jakoś dziwnie na mnie działa.. do tego jest cwana i wszystko wyczuwa..

Gość gość
gość dziś tak ale Ty masz jakieś mozliwości działania i dostosowania się, a jej jest cieżko z tym, w sumie nie chciałbym być w jej sytuacji Tak w ogóle to szkoda że ona ma te swoje wszystkie pomysły etc, ale to nie moze z góry wypalić w realnym życiu, bo są jeszcze rzeczy których ona nie jest w stanie przewidzieć - chociaż myśli innaczej (taką rzeczą chyba jestem ja, wiec w sumie lepiej że sie nie zorientowała w temacie) Tak wiec chyba musze jednak wyjść z cienia i dotrzeć do niej oficjalnie, trudno najwyżej następna taka okazja za jakies 20 do 40 lat..

Gość gość
napisz wprost o co ci chodzi?

Gość gość
nawet nie wiecie jakie to okropne spotkać kogoś IDEALNEGO dla siebie.. teraz jak to niewypali to mogę mieć pretensje do siebie, a nie że miałem pecha czy coś takiego.. a jak wiadomo nikomu jeszcze prawie takieś coś nie wyszło w realu, to jak takie swego rodzaju samobójstwo uczuciowe..

Gość gość12ewa122
do autora, ale to co zakochales sie czy o co chodzi??????????????/milosckarmiczna? dlaczego ci zalezy na tym,?

Gość gość
po prostu chyba nie mogą z nia kręcić udając że jej "w pełni nie znam", bo potraktuje mnie jak każdego czyli pogoni.. Z drugiej strony jak się jej z tym wszystkim ujawnie, to czy mi uwierzy? przeciez w takie rzeczy nikt nie uwierzy? i co mam na to liczyć że jakimś cudem to kupi? chociaż to paradoksalnie prawda.. tak to już jest że w prawdę szczerą nikt nie uwierzy..

Gość gość
gość12ewa122 dziś a skąd mam wiedzieć.. jestem facetem uczucia generalnie sią mi obce.. :-( ale tę dziewczyną jakoś lubię i całkowicie mnie rozwala jak jakby nie wiadomo skąd się wzieła ..

Gość gość
czasami jest tak że pewni ludzie nigdy do siebie nie pasują z róznych powodów, po prostu jest to wykluczone i tak samo jest w tym przypadku, tylko z drugiej strony, czyli jakimś trafem pasujesz do kogoś, chociaż nikt nie wie jakim cudem

Gość gość
do Autora: jest taka starożytna teoria że pewne typy kobiecej osobowości potrafią generalnie wkręcić mężczyznę, że oni czują się im potrzebni i nawet podświadomie chcą one żeby coś zrobili dla tych babek. Czyli ona może podświadomie chcieć i wybrać kogoś żeby ją odkrył i np. jej to przekazał do jej świadomości;

Gość gość
to napisz w koncu jaki ona ma typ mbti, moze cos wiecej pomozemy zamiast gadac o dupue marynie

Gość gość
to nieźle laska kontaktuje swoją podświadomość do swojej własnej świadomości przez obcego totalnie zagubionego gościa

Gość gość
już chyba ktoś napisał co tam ona ma, przecie mbti to nie wszystko

Gość damina34
ponoc jak sie lasce powie:"czujesz to co ja" ona sama zacznie gadac i masz problem z glowy..a jak zacznie pytac a co aco, to sie wykrecasz jakos...podteksty

Gość gość
nie wszystko, ale jakis zarys da. autor nie odpowiedzial tylko ktos zgadywal.

Gość gość
mi się wydaje jak znam kobity to d.. z teog będzie, nawet jak są dla siebie stworzeni. Ktora dziewczyna to kupi? jak się poczuje jakby kakiś koleś jej wygadywał takie numery.. równie dobrze może jej powiedzieć żeby sumie rozmiar majtek lub stanika zamieniła lub tampon na lepszy wsadziła. Dostanie po twarzy i tyle z tego będzie. Moim zdaniem to nie ma szans przejścia,s orry taki klimat babski

Gość gość
nie ma tak dobrze zeby się dopasować z idealeną babeczką. Skończysz z jakimś brzydalem bez miłości, krajowa rutyna ciagnie w dół każdego jak Pis PO :)

Gość basiarychter1987
dobra skoro jest idealna to nie wierze, ze ona tez w to nie uwierzy..a jak tak jest, to sie pomyliles autorze. zaryzkuj, zobacz, napisz...ponaddto po kuzwa ci zalezy zeby ona to wiedziala? moze ona juz dawno to wie, a ty sie srasz z tym..napisz cos wiecej to pomozemy. widzisz ja w szkole codziennie????

Gość basiarychter1987
"podobno idealnie do siebie pasujemy, a mój typ jest tylko w stanie ją zrozumieć i nawiązać z nią kontakt.. " gdzie widzis zproblem? ponoc podobienstwa sie przyciagaja i pasuja do siebie(nie tak do konac, ale ogolem). oznacza to ze masz taka sama nature jak ona, a jka nie..to sobie wkrecasz?

Gość gość
gość dziś Dlaczego?

Gość gośćmarzycielka
Drogi autorze, zdradź jakieś małe rzeczy lub napisz coś nietypowego - moze akurat mowa o mnie ? ;)

Gość gośćmarzycielka
dzis mi sie sniles pierwszy raz i dzis z toba "gadalam". czy to ty? ;)

Gość gość
ponoc podobienstwa sie przyciagaja i pasuja do siebie(nie tak do konac, ale ogolem). oznacza to ze masz taka sama nature jak ona, a jka nie..to sobie wkrecasz? vvvvv chyba nie podobieńśtwa ale odbicia cech jednego w drugim, podobne cechy tzn identyczne razy dwie osoby nie mają sensu :-) trzeba sie uzupełniac jak na posterunku w WP :-)

Gość gość
wtf