Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość mati

Chce mi ktos pomoc? Albo sprobowac?

Polecane posty

Gość gość mati

Napisz tak a opowiem bo dosc juz czekalem na odpowiedzi na forach i sie nie doczekalem

Gość gość mati
Generalnie sex

Gość niestała     czytaczka
Dziwny temat. Z czym masz problem ?

Gość niestała     czytaczka
Trzeci ? Ale weź mu nie mów przykrych rzeczy co ? Znaczy najpierw ja mówię, potem Ty, chyba że poszedł spać, to nie wiem, bo też już muszę w sumie. :) :D

Gość gość mati
Chodzi o to ze z dziewczyna mielismy swoj pierwszy raz w zyciu no i byl to sex bez gumy tak wiem to blad.. Nie doszedlem w niej wyciagalem penisa masturbowalem sie i dochodzilem po czym wycieralem w chusteczke (wiem znowu blad) i po 30 min znowu sex tak z 4 razy.. Przed kazym ponownym wsadzaniem robila mi dobrze wiec mysle ze zmyla te resztki spermy ktore ponoc zostaja..no i bierze tabletki antykoncepcyjne "Naraya" dopiero 2 opakowanie w sumie. Okres spoznia sie juz 2 dzien a ja odchodze od zmyslow ona twierdzi ze to normalne no ale kurdee... Nie doszedlem w niej , robila mi dobrze przed kolejnym razem i ta koncepcja mam sie bac?

Gość gość mati
Nie doszedlem w niej ani razu Sex przerywany wycieralem w chusteczke wiem moj blad Robila mi dobrze przed kazdym kolejnym wsadzaniem Bierze tabletki antykoncepcyjne dopiero 2 opak "Naraya" Okresu nie ma juz 2 dzien... Mam sie bac?

Raczej nie musisz, ponieważ bierze tabletki. Ale na przyszłość pamiętaj, że stosunek przerywany to nie jest metoda antykoncepcyjna.

Gość gość
"Mam się bać?" Raczej nie, nie bede kłamał ze szans nie ma bo jest. 2dni spoznienia to prawie nic, poza tym bierze tabletki to łatwo może sie jej przesunąć, poczekac jeszcze pare dni i dopiero wtedy sie zastanawiaj, obecnie nie masz co panikować.

sama antykoncepcja daje ci niemal pewnosc ze to nie ciaża jednak musisz wiedziec iz fakt ze robila ci loda wcale nie oznacza ze ci go umyla. To co masz w srodku wychodzi przez jakis czas a wiec lodzik nic ci nie daje. Tak na przyszlosc jak zechcesz tego prubowac z kims kto nie stosuje antykoncepcji. a jesli chodzi o spóźnianie sie okresu- to normalne szczególnie w tak mlodym wieku. Stres , przezycia emocjonalne i takie tam potrafia zaburzyć okres. Nie przejmuj sie raczej nie jest w ciąży.

Gość gość
Jak bierze tabletki antykoncepcyjne to czemu masz sie bać?:D

Gość gość mati
Boje sie bo ten glupi okres 2 dzien nie przychodzi. Ginekolog zapisal jej te tabletki na jakis inny tam problem z tymi sprawami intymnymi ale to tabletki typowo antykoncepcyjne zreszta mozecie sprawdzic "Naraya". W naszym zwiazku byl ost ciezki okres i byl duzy stres to moze to..

Gość gość mati
Dzieki wielkie za wsparcie

Gość gość
Skoro tak panicznie boisz się ciąży to nie uprawiaj seksu. To tego też trzeba dorosnąć. Antykoncepcja nie daje 100% pewności, zawsze jest jakaś szansa. Pomijając fakt, że dziewczyna mogła o jakiejś tabletce zapomnieć, zwymiotować albo dostać biegunki to prawdopodobieństwo ciąży wzrasta. Tak samo jak z środkami na odchudzanie, antybiotykami czy narkotykami tabletki mogą nie zadziałać.