Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie perfumy sobie kupić

Polecane posty

Gość gość

bo nic mi się nie podoba :o

To szukaj do skutku, takich, które Ci się spodobają. Nie ma nic gorszego niż pachnieć czymś, co Cię drażni.

Flower by Kenzo , przepiękny zapach na pewno sobie sprawię.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Ostatnio bylam w perfumerii i tez szukałam zapachu bo chce sobie cos odmienic, od kilku lat uzywałam DKNY zielone jabuszko, a teraz z lekkich zapachów spodobał mi sie Ange au Demon, a z ciezkich to Black Opium, nie wiem na ktore sie zdecyduje :)

Gość gość
Mnie też wszystkie śmierdzą. Straszne capy. Ale mam nadzieję że kiedyś znajdę ulubione

Gość gość
A kiedyś uzywałam Amor ,Amor, ale teraz juz mi sie nie podobaja, potem Euforii, czy jak to sie tam pisze, potem Versace Cristal, Potem DKNY, a teraz wlasnie ten Ange au Demon sie mi spodobal strasznie, no i to Opium tez, ale chyba za ciezkie dla mnie , ja wole lekkie zapachy

Gość gość
A i jeszcze kiedyś w liceum uzywałam Pumy, z takich tanszych perfum, ale calkiem fajnie pachniała :) I Citru

Gość gość
Ja wybrałam perfumy przez zapachowiec.pl bo potrzebowałam na wieczór i tadam hypnotic poison już na zawsze zostanie w zestawie moich ulubieńców.