Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milaka

Nie wiem co jest grane ...

Polecane posty

Gość Milaka

Dziewczyny !! Ostatnią @ miałam 13.01 (cykle mam 28 dniowe) ostatni raz z mężem kochaliśmy się 24 i 26 lutego bez zabezpieczeń. Następna @ 9.02. Od 1.02 mam dziwne bóle raz z lewej (częściej) raz z prawej (rzadziej) brzucha (pod brzusza) i uczucie jak by mi miednica ,,pracowała'' coś tak jak przed @ tylko,że nigdy tego nie miałam :D Do tego dzisiaj rano pojawił się dziwny smak w ustach jakby metaliczny,że aż mi nie dobrze było i ciągle go czuję o.O Ktoś coś pomoże? Buziaki :*

Gość gość
Pewnie chodzi Ci o to czy jesteś w ciąży... Na objawy jeszcze za wcześnie.

Gość gość
Ja ci nie napisze ze to ciąża!!!jak chciałam być w ciąży to tez mialam wszystkie objawy.jak naprawde zaszłam w ciaze nie miałam pojęcia do czasu nie pojawiającej sie przez kilka dni @ zero objawów a juz na 100% żadnego z wczesniej urojonych

Gość gość
W dniu spodziewanej miesiączki zrób test, nie wcześniej. Nie nakręcaj się teraz...

Gość gość
Juz objawy ciazy? Moze powiedz ze jeszcze godzine po stosunku wymioty mialas...

Gość Milaka
Nie mówię że objawy ... Pytam się tylko.

Gość gość
To glupio nie pytaj! Zrob test a co my jasnowidze?

Gość gość
No wlasnie ty nie wiesz co jest grane a my mamy wiedziec?

Gość gość
Moze trochę mniej złośliwości dziewczyny? Ma jakies dylematy to pyta. A noz widelec jakas miala podobne i moze pomoc !!

Gość gość
autorko-za wczesnie na objawy ktory to dzien cyklu dopiero? 20którys o wiele za wczesnie czekaj cierpliwie do terminu miesiaczki ja jak sie staralam o dziecko tez mialam objawy co miesiac jak bylam w ciazy to objawy prawdziwe zaczely sie dopiero kolo 7 tyg to jest wlasnie pomoc-pisanie zebys sie nie nakrecala-wszystkie to przerabialysmy a pozniej placz dlatego zajmij sie czym najlepiej i odwroc uwage

Gość gość
No toż jej przeciez napisałam ze takie miałam co miesiąc starając się o dzidziusia i nic z tego nigdy nie bylo niestety nasza psychika tak działa ze sobie wkręcamy a jakie mialam objawy zagnieżdżenia zawsze to klękajcie wszystkie staraczki