Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PpatrykP

Czy to depresja?

Polecane posty

Witajcie. Moj problem polega na tym ze zakonczyl sie moj 7 letni zwiazek. Minely juz 3 miesiace a ja nie moge sie z tym pogodzic. Nie potrafie zamnkac tego rozdzialu. Zmienilo sie tylko tyle ze zaczalem cos jesc i no i udaje mi sie prawie normalnie spac ale sny ciagle o niej i mysle ciagle o niej. Nic mnie nie cieszy. Kazdy moj dzien wyglada nastepujaco. Praca dom i tak codziennie. Nie mam ochoty nigdzie wychodzic nic mnie nie cieszy. Mieszkam sam. Mam grono kilku przyjaciol ktorzy owszem byli ze mna w tym najtrudniejszym momencie no ale ilez mozna. Kazdy ma swoje zycie. Jak z tego wyjsc?

7 lat to naprawdę długo. Nie dziwię się , że tak to przeżywasz. Jak z tego wyjść ? Myślę, że jak poznasz osobę , z którą będziesz już na zawsze to wtedy Ci przejdzie. Choć wiem, że to nie takie proste..

Musisz sobie znaleźć dodatkowe zajęcie. Czymś się zająć. Jak wygląda twój poranek? Od razu po przebudzeniu się podnosisz czy leżysz i rozmyślasz? to jest błąd, staraj się jak najmniej o niej myśleć. Zajmiesz czymś głowę wtedy z czasem będzie lepiej. Najgorzej to nic na lepsze nie zmieniać w swoim życiu tylko drążyć dół pod sobą.

poranek? dzwoni budzik, przestawiam go ciagle na drzemke i wkoncu w biegu myje zeby ubieram sie i gonie do pracy.